2022. január 18., kedd

MIKORI/MICSODA KÉPEK 2011 jan 18

"You have been sent 29 pictures." - ezt az emailmondatot kaptam tegnap késő este Floridából, unokabátyámtól. (náluk még délután volt..., de én is egész felélénkültem, felpezsdültem, - mintha korán lenne - a ragyogó, derűs hangulatú képek hatására. Csak azt nem értettem, hogy mikoriak lehetnek a fotók, hiszen nálam idősebb unokabátyám és felesége olyan fiatalo(sa)k rajta

...aztán látom a fotók alján a dátumot: 2011. 01. 10. Tehát most készültek, pár napja! Pont a (68.)születésnapom előtti nap... s mint kérdésemre (hogy csináljátok ezt, hogy egyre fiatalabbak vagytok?)- kiderült: akkor volt unokabátyám feleségének 74 születésnapja! azt ünnepelték, s hogy ki a fiatal, bájos lány velük? nem ismer(t)em (fel), de ismerősnek tűnt rögtön, sőt nagyon is rokoninak...! mint emailváltásainkból kiderült, valóban az; legidősebb lányuk legidősebb lánya, azaz egyik unokájuk (a 11-ből)

 


emlékeztem, hogy van egy kisgyerekkori fotónk róla, ahol a nagyapja tartja a kezében.  Mindennek több mint 20 éve...



vannak, akik esetében az idő mulását csak  unokáik felnövekedésén lehet észrevenni...(?)

....

még sokáig nézegettem a küldött fotókat, rajtuk volt a lány barátja is (helyes , kedves fiú), meg anyukájának egy  unokatestvére, felváltva a csoportképeken, valaki, aki fotózott, mindig hiányzott a képekről, de a   derűs, nyugodt, mosolyos tekintetekben akkor is ott volt. 

aztán egyszercsak kaptam még egy rövid emailt örökifjú unokabátyámtól:

"Te mikor alszol/ MAR KORAN REGGEL VAN NALAD 2:00"

Hát igen... náluk még csak este 8 óra volt. Ő biztos időben tér nyugovóra..., és időben kel fel másnap...

talán ezen is érdemes elgondolkodni, meg az egészséges életmód egyéb összetevőin, amit ők gyakorolnak...volna mit tanulni.

.............

lsd még:

http://lineas.freeblog.hu/archives/2008/08/05/oly_tavol_s_oly_kozel/

http://lineas.freeblog.hu/archives/2008/09/14/talalkozni_emlekezni/


aliz2. :: 2011. jan. 18. 23:29 :: 12 komment 
Kategóriák: 
fotó :: Címkék: fotórokonok


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése