2021. december 17., péntek

tévedésből bevett altatók

 estére E-t kéne szednem ...(?) elfogyott...felhivtam a körzeti orvosomat a pótlására, és megkérdeztem, hogy ez a nyugtató altat-e? (ugyanis mindenképp nagyon aluszékony vagyok, sokszor nappal is) azt mondta ez jobbik eset mintha álmatlan lennék (hát van benne valami) tulajdonkéopen nyugtat, de van aki altatónak szedi...

olyan sötét van s olyan hamar, hogy tévedésből bevettem az utolsó szem eliniumot...még nem este, úgy 5 körül

háát el is aludtam, egyből egész fél nyolcig

ami elég bosszantó mert nem tudtam a szokásos péntek esti zoomba bekapcsolódni, igy nem láthattam lányom s főleg unokám (ha ők, mint általában ott voltak)

...

az esetről meg eszembe jutott egy régi másik

fájt a torkom, s iskolába sietve bevettem az asztalra kitett két  gyógyszer közül az egyiket, ami . mint már az iskolában kiderült,hol az első matek órát padra borulva, alva töltöttem -... anyu altatója volt...!



1 megjegyzés:

  1. Vicei Károly
    Az Eliniumot nyilvánosan nem szabad Eliniumnak nevezni, mert az az Elinium reklámozását jelenti, emiatt az Eliniumot én se nevezem Eliniumnak.
    1 é.

    Gonda Julia
    igen, először meg is tettem e- nek irtam, másodszor nem 🙂 de most hiába törlöm, mert te a kommentben csupán öt azaz 5-szor reklámoztad!!! 🙂 ellenben anyu Noxironját nem irtam le egyszer sem:)


    Vicei Károly
    Gonda Julia, nyugodtan írjuk és reklamozzuk ; én csupán tréfáltam 😏🙃🤪😇😁

    Gonda Julia
    tudom, én is...mármint tréfáltam

    VálaszTörlés