2021. december 18., szombat

REZONANCIA 2010 DEC 18

 ebben a bejegyzésben egy másik könyvvel kapcsolatban már - címe kapcsán - említettem, hogy találkoztam évekkel ezelőtt (90-es évek elején), milyen rejtélyesen és sorsszerűen ezzel a rezonancia szóval : frekvencia, nos a másik hivő szó pedig ez volt: rezonancia...

ime az erről szóló könyv... (az azóta beérő legújabb tudományos eredményekkel - ha valakinek csak ez elfogadható bizonyíték  e törvény létezéséről, amit egyébként népszerű, köznapibb néven a vonzás törvényének is neveznek...)

mivel az ember csak arra rezonál, ami benne is megvan , ha rejtve is, de ez erősödik fel ilyenkor - most én is e könyvből ezeket emelem ki, tallózva, amikre rezonáltam... épp most (mert ez is változékony) (bár azt hiszem, többre, mint  amit a terjedelmi korlátok itt megengednek ...)

Mindenre képesek lehetünk. Minden azon múlik, milyen rezgésteret tudunk kialakitani. Mindent az életünkbe tudunk vonzani, ami rezonál velünk. (persze-sajnos- a rosszat, a negativat is, de rajtunk múlik! azon, hogy mi milyen rezgésteret alakítunk magunk köré, mert csak a velünk azonos hathat! csak akkor hathat ránk a negatív, ha mi is azok vagyunk. ( hűha!)

A sziv elektromágneses erőtere sokkal nagyobb, mint az agyé. A szivünkkel, az érzéseinkkel, sokkal inkább tudunk hatni a valóságunkra. (mindig is "éreztem", hogy az érzés fontosabb, mint az u.n. okosság - ahogy a "kisherceg" tanitotta is: "jól csak a szívével lát az ember"!) érzelmekkel DNSünket is meg tudjuk változtatni. (a pozitiv érzések effektive (ön)gyógyitó hatásúak) És a DNS időt, tért nem ismerve léphet kapcsolatba a kvantummezőn keresztül mindennel... Ilymódon "bevonzhatjuk" amit szeretnénk (ha erős érzelemmel gondolunk rá) Merthogy a DNS lényege a kommunikálás, tulajdonképpen egy adó-vevő (aminek közege a magasabb dimenzió, a hipertér. Nem számít hol van, akivel egyhullámhosszon vagyunk.(fénysebességnél gyorsabban odajut az információ (un. "féregjáratokon" -energetikai alagúton - keresztül.)

Rezgésterünkkel mindent magunkhoz vonzunk, ami ugyanúgy rezeg. Tehát vigyázat, nehogy aggodalmakat , félelmeket sugározzunk ki, mert azt kapjuk vissza is. Inkább hát pozitiv életérzést... . álmokat, vágyakat.

ha beteg vagy, ne a betegségeddel foglalkozz, hanem  serkentsd a gyógyító erőidet! az egészség képeivel... és higgy a gyógyulásban!

meg tudjuk változtatni az életünket, akár még a múltunkat is, a jövő érdekében. (ezt a kvantumfizika megmagyarázza időparadoxonával.) ( A konjugált komplex hullámokkal - u.n. válaszhullámokkal - amik a jövőből tartanak a múlt felé, a jövő felé az ajánlóhullámok tartanak, a kettő találkozása hozza létre az eseményvalószínűséget - félúton, s ez az "átélt jelen" - így hathat a jövő is a múltra... Tehát mindig lehet változtatni. Alternatívák léteznek! és nem eleve elrendelés.  (párhuzamos világok? - amiből persze  mi csak egyet érzékelhetünk a tudatunkkal. Dehát elég korlátozottak vagyunk, az érzékszerveinkkel is...kb. 8%-át érzékelhetjük a teljes valóságnak...) Azaz a valóság legnagyobb részét egyszerűen nem is ismerjük! (attól még van és hat) igy csak a jelent érzékeljük; a múlt és a jövő is képlékeny, felfoghatatlan számunkra. De ajánlóhullámainkkal, kívánságainkkal, energiáinkkal, vágyainkkal akár a leglehetetlenebb dolgokat is valóra válthatjuk. Mindenre hathatunk, összeköttetésben állunk, s újraírhatjuk a sorsunkat. (ha úgy akarjuk.) Ha hiszünk benne, ha meg vagyunk győződve, amiről... az meg is valósul . Sajnos a félelmeink is, ha arról...! (s ha gondolatban energiával tápláljuk őket!) Mi hozzuk létre a világunkat, amire aztán panaszkodunk!

de: bármikor meg lehet változtatni a nézeteinket, szemléletünket és ezzel a világunkat. Azt kapjuk vissza, amit kisugárzunk...

(és a könyv második része a gyakorlat... "hogyan váltsuk valóra vágyainkat?)ami a fő) - erről majd máskor... esetleg.) (bár nem irni kellene róla, hanem "gyakorolni" magamnak is:)


aliz2. :: 2010. dec. 18. 17:05 :: 18 komment :: Címkék: elmelkedeskonyv




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése