2021. november 25., csütörtök

ULTRA MÁSNAP 2007 NOV 25

 

Ma is lekéstem a tervezett fél 8-as buszt, de most a Körösvolán egész normális volt (csak  egy szegecsesbe ültem majdnem a most bővebben választható ülések közül, de most tényleg gyors is volt a járat, jobb járművel, jobb sofőrrel, időben be is ért  a Mars térre, ott ugyanazt a taxist fogtam ki, s az ismert úton, ha pár perc késéssel is, de még kezdésre beértem, jó is, mert Domján rögtön a vízprogramozással kezdte a mai napot. (nem is baj az se, hogy lekéstem a fél 8-ast, mert így legalább kényelmesen tudtam venni még Makón az ABC-ben egy flakon kristályvizet, azért is kristályt, merthogy kristályos szerkezetekről lett légyen szó. Lehetett más személynek is programozni, vagy magunknak, de minthogy ez az egész ultra tanfolyam inkább altruizmus, és nem önmagunkról szól, hanem másokról és az adásról, segítségnyújtásról, így nyilván nem magamnak, hanem lányomnak energetizáltam,"programoztam" a vizet, akit ezen a hétvégen úgy- is eléggé elhanyagolok, mivel most ő otthon, én Szegeden (a változatosság kedvéért)..meg is itta már a víz felét, mint egy vásárfiát, de semmi különöset nem tapasztalt, ha csak nem azt, hogy annak ellenére, hogy rózsaszín kupakos, tehát elvileg szénsavmentes a víz, mégis talált benne buborékokat - csak nem én "termeltem" a dodekaéder kristályok "melléktermékeként"?!

Amúgy majdnem egész nap "alfában" voltam, a relaxációs gyakorlatok alatt biztos, ugyan nem aludtam teljesen el, de azért estek ki dolgok a hallott szövegből - még szerencse, hogy kaptunk kézikönyvet megint (sokan dedikáltatták is a végén, mint valami "szépirodalmat"), meg vettem két kazettát is, a víz (további) energetizáláshoz, meg egyet sajátmagunk energetizálásához.

de a lényeg: hogy a két kezünkben levő energiát használjuk! dehát ezt tudjuk rég - ha el is felejtjük gyakorolni- az ősi kézrátétes keleti: a japán reiki- vagy a tibeti prananadi-ból is. Sőt, Jézus (Joshue ben Mirjam) is ezt tehette. Kézrátétellel gyógyított. Meg a zsidó apák is amikor rátették, teszik a kezüket péntek esténként a gyerekeik fejére, azaz megáldják őket - ezt teszik. S az ételek előtti  ima is mi más, ha nem a hála mellett az étel, ital "megáldása". (végül is a víz "programozása", energetizálása is más szóval - az.

A két kezünket - ha ilyen kincs - csak áldásadásra, gyógyításra  szabadna használni! - a munkán kívül.


aliz2. :: 2007. nov. 25. 19:05 :: még nincsenek kommentek :: Címkék: agykontrollegeszsegeletelmelkedeseloadas


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése