2021. november 21., vasárnap

neurológiai vizsgálat

 ilyen még nem volt

vegyem le a barna nadrágom, meg a pulóverem, a cipőmből is lépjek ki

hát igaz, hogy nekem ez egy bonyolult s hosszadalmas tornagyakorlat, de megteszem, a drnő szava szent, nincs apelláta... (különben lehord)

mondja, hogy nem kell kapkodni, nem is tudnék  - igy én

igy folyik a vizsgálat, a zokniban sétálok, felülök a vizsgálóágyra, ott olyan dolgokat is csinálnak velem (birizgálnak, érzem-e) amit még soha...

mondom , ilyen még nem volt

romlottam?az lenne a logikus

azt mindenesetre megjegyzi, amit még senki orvos nem vett észre, hogy nagyon meghíztam (de ezt már múltkor is mondta, viszont azóta is gyarapodhattam)

és mivel a sztetoszkopja tachikardiát mutat (azaz majd kiugrik a szivem, még szép)hiába mondom, hogy otthon nem... duplára emeli a szivgyógyszerem...

sápadtnak is  talál (bár tudja nem örül9k neki, a múltkor ezért hordott le) laborba is küld

és majd, bár látja, hogy szeretném, újabb CTre csak aztán...

kérdezősködésemre, közli, hogy nem tudja, nem tudják, mi zajlik az agyban, csak tüneteket láthatnak, ami nem jelenthet semmit...nem kell vele törődni a jövőbe meg senki se lát (még ők sem)

tehát bizonyos kérdésekre nem azért nem válaszol, mert nem akar, hanem mert nem tud -értelmezem

éljek egészségesen, mozogjak, (ne nassoljak) legyek levegőn stb...(azt teszem)

amugy is rég tudjuk. CARPE DIEM (az biztos! s egyedül az: a ma)



2 megjegyzés:

  1. Én is voltam már neurológián, velem is végigcsinálták ezeket a vizsgálatokat, és még fogják is. December 3-án újra megyek ugyanis,hogy javaslatot kérjek egy gyógyszerre, amit a háziorvos is felírhat, ha a neurológos megadja azt a bizonyos javaslatot. Nem tudom, miért kell ilyenkor is a vizsgálat, de múltkor is megtette a doktor.Nem szívesen megyek,mert nem tudok tájékozódni a kórház nagy épületében, de mégis el kell jutnom arra a helyre, ahova kell.
    Nekem is mondják majd, hogy mozogjak sokat, pedig látják a mankóm. Csak orvoshoz ne kelljen menni, de egyik küld a másikhoz, és ennek nincs vége.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én rendszeresen (3 havonta - most ugyan nem annyira!) járok( s legközelebb egy hóra rendeltek vissza)én se szivesn járok, pláne járványban, de rossz gyógyszert kaptam legutóbb,,,

      Törlés