2021. november 27., szombat

állapotnaplótöredék

 na ilyen posztokat nem fogtok olvasni tőlem, ezt csak adhoc kezdtem el, magamnak szánva egy új noteszben - de azt hiszem magamnak se fogok ilyeneket irni, unalmas


majdnem 9-ig aludtam, majdnem egyfolytában. Kicsit előbb feküdtem le, fogynak a jó éjszakai filmek,  szerencsére , mert kezdtem rabjukká válni és teljesen eltolódni az alvás- és napirenddel

az álmomra nem emlékszem, csak kicsit, a hangulatára

nem szédültem! csak egyensúlyam vesztettem kicsit ., fejem se fájt

a vérnyomásom viszont 150 fölött volt (bevettem hát a coverexet), de arra nem számítottam, hogy 62 a pulzusértékem, (a drnőnél 90 volt- ez nem reális -lehet, hogy ennek alapján mégse kellene megduplázni a nebilet adagom)

az ekcémám a bal alkaromon kiújult, be is kentem a szteroidos kenőccsel, mi használt...

etc etc.... (kinek van ehhez türelme?! :) nekem nincs!)

csak még annyit, mikor azt mondja a kedves patikusnő, hogy vigyázzak magamra, teljes joggal ez a válaszom: MÁST SE TESZEK!  :)

5 megjegyzés:

  1. Persze, hogy vigyázunk magunkra, de elér minket a betegség mégis. Remélem, a vérnyomásodat helyrehozta a gyógyszer, és pulzusod is kissé emelkedett. Jó, hogy a kenőcs használt. Kívánok minden jót Neked! Írj csak ilyen posztokat is, legalább tudjuk, hogy mi van veled. Nem unalmas egyáltalán.
    Én fél 8-kor ébredtem, de 9-ig ágyban maradtam. Jólesett.
    Utána felmostam a lépcsőházat, mert én vagyok a soros ( nehéz volt), és később főztem, vasaltam. Mára már nem tervezek semmit sem. Elég volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nám mindig minden változó! hol ez jön elő hol az, szerencsére nem egyszerre:)
      köszönöm kedves soraid, érdeklődésed!

      nem tudnád másra bizni a lépcsőház felmosást? (én azt teszem!)..a vasalásról már rég lemondatm! :) részben a főzésről is... Most már pihenj, megérdemled!

      Törlés
    2. Ez a fönti lépcsőház felmosása volt az én emeletemen. Ezt még meg tudom csinálni, ha nehezen is. A kuka kihúzását és a lenti, nagyobb lépcsőház felmosását én is rábíztam másra.

      Törlés
    3. nálunk a kukának állandó a helye a bejárattól csak néhány lépésre...hány emeletesek vagytok? nálunk nincs felbontva a felmosás csak beosztva hetente,de még a vásárolt dolgokat is csak két részletben tudom felcipelni - a magas földszintemre :)

      Törlés
  2. 4 emeletes a ház, és én a 2-on lakom. A kuka kihúzása, és a lenti lépcsőház felmosása 3 havonta esik rám, a fenti lépcsőházé havonta egyszer. Bent van a házban a kukatároló.
    Nekem is sok a másodikra felhozni a vásárolt holmikat.

    VálaszTörlés