2022. július 25., hétfő

JÁR AZ IDŐ2007 JULIUS 15

 

mert, ha van időjárás, akkor jár az idő. Most pl. kb 10 fokkal kevesebb hőmérséklet felé. A széllel jár!Az fúj végre, és most már nem is meleget. Tegnap, mikor már szinte elviselhetetlen lett a meleg (mifelénk mindenféle eddigi csúcsot döntve meg) , elkezdett esegetni. De még beborultan is, esőben is maradt a fullasztó hőség. Unokabátyám épp telefonált, mikor lányom az esni kezdő eső elől a könyvesboltból a postára menekült. (akkor még nem lehetett tudni, hogy csak futó eső lesz belőle.)
Unokabátyám elhalasztja az utazását. Hiába mondtam neki, hogy lezárul, - minden jel és előrejelzés arra mutat,- ez a hőséghullám, azt mondja épp most nézte meg egy barátja interneten (de hogy ő miért is nem használ számítógépet?!) - ő úgy tudja, kint is ezt hallja, hogy ez a rendkívüli európai időjárás: a hőség tartósnak ígérkezik. Az orvosa is mondta, szívbetegeknek káros. Nem kockáztat. Egyébként igaza van.
Én meg, most jövök rá, egész jól bírtam ezt a "rendkívüli meleget", mert tartós volt, szinte berendezkedtem rá. Mindenki panaszkodott pl.,hogy nem tud aludni. Én remekül!- ez a váltás viszont most nem érint jól. Bár bicikliztem végre egy jó nagyot, csak úgy is, hogy végre beszívhassam ezt a remek, végre friss levegőt. -
De nem is tudom, olyan fontos ez az egész?, - mást se csinálunk , mint az időjáráson nyavalygunk...
én most már abba is hagyom

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése