2022. július 10., vasárnap

FELESLEGES KÖR, GYÓGYSZERÉRT 2012 JULIUS 9

 

erős, migrénes fejfájásra ébredtem, korahajnalban, erre legjobb, időben bevenni 1-2 Saridont, csakhogy elfogyott... vettem be MagneB6-ot, Panadolt... nem használt. Vártam, hogy nyissanak a patikák, aztán még több is lett 8-nál, mire elindultam...

oda mentem, ahol a szomszédjában ABC is van, hogy mielőbb be is vehessem, valami ott vásárolt folyadékkal, csakhogy olyan hosszú sor állt, duplán, hogy némi tanakodás után kifordultam, a másik patika felé indultam, oda viszont előttem egy kisgyerekes anya be se tette a lábát, mondván, az ajtóig állnak, elmentem a 3.-ba, az meg zárva volt, szabadságolás miatt, aztán lekarikáztam a rendelő mellettibe, de ott nem csak szintén az ajtóig álltak, hanem az orvosságszag is kiüldözött... aztán eszembe jutott, maradt ki nekem valahol, még régebbről két darab Saridonom, valamelyik táskám aljából majd elő kellene varázsolni, hát benyúlok a táskámba és a kezembe is akad egyből... már be is vettem... (még nem használt... lehet hogy előbb kellett volna...)

de nem igy vagyok én mindennel?

ott a megoldás a közelben, de én fölösleges, fárasztó köröket teszek meg értük, aztán marad az eredeti, de elhalasztva már az se használhat..

-------

talán még Isten se... (hiszen ő is csak úgy tud segiteni, ha (előbb (s időben?) magadon segitesz)

--------

"Az Isten itt állt a hátam mögött s én megkerültem érte a világot ..." (József Attila)

("Ugy segitett, hogy nem segithetett.
Lehetett láng, de nem lehetett hamva.
Ahány igazság, annyi szeretet.
Ugy van velem, hogy itt hagyott magamra.")


aliz2. :: 2012. júl. 9. 10:32 :: 9 komment



1 megjegyzés:

  1. Katika Szekeres Ferencné
    Sokkal jobb a Cataflan, bekaphatsz hozzá egy Nospát is a gyógyszerész szerint.
    Válasz4 é.

    Gonda Julia
    épp vettem saridont, mert az algopirin nem használt, de csökkenteni akarom a gyógyszereket, károsak
    Válasz4 é.

    Szabó Imréné Éva
    Gonda Julia Ehhez kapcsolódva mondom el, már vagy 15 éve nem veszek be fejfájásra semmit .Nem hallottál a mágneses nyakláncról? Ízléses is van köztük és egész nap a nyakadon lehet,ha úgy érzed ,vagy egyszerűen ott felejted -nincs káros hatása .Persze,csak minőségit érdemes venni.Pár hónap alatt megtérül az ára és mondom, már 15 éve használom .Ha gondolod,segíthetek .
    Válasz3 é.

    VálaszTörlés