2020. március 19., csütörtök

bent és kint.....eszkaláció 17

mikor hétágra süt a nap ... "már" nyolckor kinyitva szemem azt hittem, jóval több van , ki is ugrottam az ágyból.. kávé, gyógyszer, számitógép, lányom telefonja...már nem is feküdtem vissza... ő azt mondta örüljek hogy az ablakon át látom a fényt...de én arra gondolok, hogy nem lenne-e észszerűbb kimenni a napra, (már Csontváry is megmondta :)  akár a virusok szempontjából is, tegnap tényleg ki se dugtam az orrom, de nem rossz ez a bezártság?

























látom már egyre több bolt ajánlja fel szállitási szolgálatait, nem fogok éhen halni igy se, de mégis, na mindenesetre ablakot nyitok és az erkélyt is megközelithetővé kéne tennem!

a rossz hir, hogy 73-ra nőtt a betegek száma, hangsúlyozom a regisztráltaké, és lehet, hogy a tesztek emelésenk köszönhetően csak

fent a van a facen egy nem hivatalos térkép a fertőzöttekről, hát be van boritva az egész ország, Szegeden többen is, mivel vak a térkép nem tudom Makó-e még mellette , de mindegy is, előbb-utóbb ide ér, ha nem máris itt 

na és mi van, ha aki nekem majd kiszállitja az ételt, az (is) fertőzött?!!!!!

16 megjegyzés:

  1. V.K. Elolvastam. Rendben van.

    VálaszTörlés
  2. M.G: Be tetszik látni a nappalimba? Jó lesz vigyáznom!.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak a fényló napsütést látom (rossz is a szemem) (lakások meg épphogy nem is érdekelnek, most különösen!)

      Törlés
  3. O.A: Az ajtód elé fogják letenni az ételt. Ez a biztonságos házhoz szállítás, sok cég csinálja. Otthon is hordhatsz kesztyűt, illetve moshatsz többször kezet. Nem lesz semmi baj.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na és a fizetés:? (csak készpénzem van) az ajtó előtt se higiénikus, ott járnak..:) nem félek! csak hangosan gondolkozgatok :)

      Törlés
    2. O.A: kesztyű, mondom. és kézmosás, arcmosás.

      Törlés
    3. P.G. az arcmosast nem ajanlanam, eppen a szem, szaj, Orr amit nem szabad fogdosni

      Törlés
    4. nade előtte tisztára mosom a kezem, s nem nyúlok a nyálkahártyáimhoz (de ha bent vagyok itt egyedül , minek mossam magam örökké?)

      Törlés
    5. P.G. nincs mit felszedned

      Törlés
  4. E.H.G. Eszter Heléna Görbe
    Én sem mozdulok ki. Hol láttad a vírusos megbetegedés területi eloszlásáról szóló térképet? érdekelne. Hivatalos nincs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gonda Julia
      már nem tudom, de akkor megosztottam, azt hiszem Varga Papinál

      Törlés
    2. Gonda Julia
      neked ez a szakod! mit tudsz szólni!!!!

      Törlés
    3. E.H.G. Már nincs hivatalos infom. Már két hete pletyka szinten hallottam és h. hírzárlat van Az orvosi titkot értném, de hírzárlat járvány idején? Ez furcsa.. Megye, város érintettsége nem orvosi titok, hanem nyomatékos járványügyi figyelmeztetés lenne.

      Törlés
    4. Nekem is feltúnt ez a titkolózás, s már kezdettől fogva. Dühitő!!!!!tökéletesen igazad van, de ezek csak mismásolnak folyton...

      Törlés
    5. P.G. majd holnap mutassátok mi utalhat az adat ferditasre, és mi az esetleges jó benne. Én néztem a térképet, de ilyen eszembe se jutna

      Törlés