2019. május 2., csütörtök

mégis majális

mégis kimentem a Maros-partra, csak nem bírtam itthon maradni, délutánra egész jó idő lett, el is indultam 5 előtt az Abba-showra, csak épp azzal nem számoltam , hogy óriási forgalom lesz kint ,autók egymás hegyén.hátán no meg biciklis gyalogos, teljesen felborult közlekedési rendben..nagy nehezen beevickéltem negyed hatra

jó kis show volt, ismert dallamok, kellemesek, jó hangzás (persze fél playback - a végén egész is)

nem mertem rögtön visszafordulni egy mellék ösvényen levágtam a Marosra, na nem mintha ott kevesebben lettek volna, volt hely egy asztalnál  volt oszttársam férjénél aki mindig eljön a találkozóinkra, nos vele folytattuk a találkozón elkezdett beszélgetést,.mig vártam hogy fogyjon a tömeg, a harmadik kávémra..nagyon kedves volt és közvetlen... (talán én is? )

de én lementem aztán a Maros-partra, bár már csak egy pici területen sütött a nap, csináltam pár felvételt a pótkártyámra, hátha majd utólag fel is tudom rakni, mindenesetre a mobilon van




közben lányomék is telefonáltak, ők Római parton voltak , majdnem egész nap, ott is ebédeltek unokám játszóterezett, este meg már filmért (Rumcajsz) nyafog(kérdem mit csinál, erre a  válasz az hogy beszélget velem :)

közben Dóra is hívott Kanadából ,, sose vagyok itthon, jelzem a telefon megint nem volt felrakva,,,,

na majd csak összejön egy beszélgetésünk (össze is jött! :)

jól tettem hogy kimentem, ne poshagyjak már itthon!

ja volt még egy kedves jelenet visszafelé: akkor is valami koncert, s már elmenőben voltam oldalt a színpadtól mikor leszólt az énekes, hogy legyen már jó kedvem, meg hogy hívnak, meg makói vagyok-e, van-e hagymám, persze nemleges választ adtam (a makóira nem), s tényleg jobb kedvem lett (tőle:)) ("nincs baj, amig fülig ér a szád"...szám:)  (később le is jött a szinpadról átkarolt hátulról, nem tudtam mozdulni, nem tudtam hogy ő, csak utólag döbbentem rá mert közben a mobilommal voltam elfoglalva....meg amúgy is olyan szorosan fogott:)

de még az úton visszafelé is ismerősek húztak : " Juli, van.e hagymád?

azt hiszem tényleg könnyebb jobbkedvűnek lenni,,,

4 megjegyzés:

  1. K.SZ.F.Hála Istennek, hogy felvidítottak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. átmenetileg de nagyon :)

      Törlés
    2. K.SZ.F. Nekem nem volt kedvem abban a nagy tömegben bolyongani, holott ott találkozik az ember az ismerőseivel.

      Törlés
    3. én csak rászántam magam, u.i. egyszer egy nap muszáj elmennem otthonról (különben beposhadok:) de nem bántam meg... )pedig ismerős, igazán csak egy-kettő volt - nem az én ismerőseim járnak majálisokra)

      Törlés