2019. május 31., péntek

hogy vagyok

ha kérdezik hogy vagyok, van erre egy szokványos, nagyon rövid, leegyszerűsitett (s kicsit hazug)válaszom: jól. Az arckifejezésem nem biztos, hogy elég meggyőző hozzá, node kifigyeloda?!

ha elkezdeném részletezni, hogy is vagyok, elunnák...

már én is unom.

bár fokozatosan hozzászokok

hogy ritkán alszom végig egy éjszakát, többnyire hajnalban, csak úgy felébredek és rögtön nem (többször csak egy-két óra múlva) tudok visszaaludni, (vagy egyáltalán nem), olyankor nappal még kótyagosabb vagyok a megszokottnál - az alváshiánytól, néha délután pótolom, olyankor ha pl telefon ébreszt fel, fogalmam sincs hogy milyen nap és hány óra van

egyébként a felkelés külön nehézségekbe ütközik (ha nem is görcsöl a lábam), lemerevedik a derekam (sokszor a térdem is fáj), ami akadályoz a mozgásban, illetve a legegyszerűbb műveletek végrehajtásában

többnyire egész nap fáradt vagyok, de azért délutánra, estére valamennyire magamhoz térek- (Bár újabban olyan is van, hogy újra elfáradok)

áh .- különben egész jól vagyok

(ja persze ehhez beszedem reggel a maroknyi gyógyszert , hogy aztán később ne legyen gondom rá és próbálok úgy lenni, mint aki tényleg teljesen jól van :)




máj 19  1

2 megjegyzés:

  1. G.I. Én is mindig jól vagyok ha kérdezik,mert nem igazán érdekli a kérdezőt és ebbe nem tud belekötni,mert azt mégsem kérdezheti vissza hogy miért vagyok jól!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez a legegyszerűbb megoldás, ráadásul jobba visszahatása is, mint a panaszkodásnak:) (bár nem sokat ér, szegény Popper a haláloságyán haldokolva is ezt mondta (persze némi öniróniával) :"különben jól vagyok!") - különben....)

      Törlés