2021. május 29., szombat

Le style c'est l' homme' - kommentekben

 


Én alizként) Évá nak: kissé enigmatikus a stílusod!!!!


Éva: Bocsánat a stílusomért, ez van!:)


nagyon is jó, csak visszafogott, titokzatos, vannak benne elhallgatások:) de igazad van! nem kell mindent kimondani.


rhumel  Eljátszottam a gondolattal és elképzeltem, hogy Aliz ír "évásan", Éva pedig "alizos" stílusban. Na, bocsánat, mivel már sok mindent tudok Rólatok, ez így kész röhej volt.:))). Amit Éva által kapunk a blogjában, az a nyugalom, a letisztult finomság, a szép fotók és a szép gondolatok által nyújtott békesség. Valóban visszafogott és titokzatos, hiszen ő: Éva. (Én nem is titokzatosnak mondanám, inkább bizonyos dolgokban nem olyan nyitott, megőrzi élete legbensőbb eseményeit, érzéseit. Amiről itt mégis tudhatunk, arról nyíltan és pontosan fogalmaz, a többi marad a sorok között, vagy ki olvashatjuk belőle, vagy sem.

Aliznál is van bőven mit sorok közül mazsolázni, de egész más miatt. Mert Aliz elmesél, visszatekint, összefoglal, kimond, kinyilvánít, elmagyaráz mindent(miért is nem csodálkozunk,hiszen vérbeli tanár!:). Ahogy mondani szokták manapság ezerrel mondja, írja azt a rengeteg gondolatot, még a sorok közé is jut. Aliznál járva sokat tanulunk, rengeteg múltbéli és jelen eseményről hallunk, irodalmi folyóiratként, programajánlóként, filmajánlóként is "használhatjuk" a blogját.
Kicsit hosszúra sikerült (mert én meg ilyen kotyogós néni vagyok, ugye:))), és még folytatni is lehetne sokáig.
Ami a lényeges, nem csupán a saját stílusotokért olvassuk a bejegyzéseiteket, hanem önmagatokért.:)


Éva:Rhumel, az a jó a blogokban, hogy mindenki a saját stílusában és témájáról ír. Azért mert nem tud másképp, mert az ő, és így jó. Ha nem tudnánk kiét olvassuk, akkor is felismernénk, mert annyira jellegzetesek.
Az enyém a hangulatokról szól, nehéz hozzászólni, mert nem úgy fogalmazok, hogy gondolatokat indítsak el az olvasókban. Inkább egy békességre, a nyugalomra törekvés van bennem, amiről írok. Remélem, a hangulat marad is az olvasóban, és így tudok adni valamit nekik. Valóban nem írok le mindent, de számomra így jó. Egyszerűen megtartok dolgokat, nem vagyok nagyon nyitott.Így is sokat kiolvashattok az írásaimból, a sorok közül. Minél többet írok, annál többet tudtok meg rólam leíratlanul is.
Aliz, valóban vérbeli tanár. Sokat lehet tanulni a blogjából. Sokat mesél a múltjáról, más múltjáról és ajánl. Úgy van, ahogy írtad. Ő is hoz hangulatokat is, főleg a verseiben. Ezekért is szeretek oda járni.
Köszönöm a hozzászólásodat, jó volt olvasni..)

Rhumel Éva köszönöm soraitokat (meg se érdemlem!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése