2019. április 29., hétfő

a pesszimizmusomért kárhoztatóknak

igen.

végül is
aljasság
másokat is
arra emlékeztetni
hogy az élet véges

elég ha én tudom.

ők csak higgyék
hogy örökké élnek.

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. nincs ez a feje tetején, szerintem világos... az ilyen gondolatokat nem kell leirni, hogy más is olvassa - felesleges, s akkor nincs szemrehényás se miattuk :), meg félreértés se főleg!

      Törlés
    2. Sz.M. Nem a gondolatot éreztem a fejetetején, Benned éreztem valami labilisságot, de ezek szerint határozott vagy. Viszont, ha félreérthető, akkor miért teszed közzé? Bár én mindent készséggel elolvasok, legfeljebb véleményt mondok. Vajon más is?

      Törlés
    3. persze, hogy határozott, de azért biztos vagyok benne hogy továbbra is fogok irni u.n. "pesszimista" verseket (emlegetem akasztott ember házában a kötelet)...biztos sokan nem mondanak véleményt, s az biztos még rosszallóbb! ez a fb nem igazi publikálás,("közzététel") másrészt én NEM TARTOM FÉLREÉRTHETŐNEK amit irok, de ettől függetlenül félreértik vagy nem értik...

      Törlés
    4. Sz.M. Erre számítani kell, bármit publikálunk. Mármint a félreértésre. Nekem, ha olvasok valamit, rögtön elindul egy gondolat a fejemben, amit rögtön le is írok. Nem biztos, hogy a lényegét ragadom meg, de akkor úgy érzem. Lehet, hogy két nap múlva már másképp értelmezném, de ragaszkodom az első megérzéshez, mert az ember ne változtassa a véleményét csak úgy ukk-mukk.

      Törlés
    5. engem tulajdonképpen nem is zavar a más vélemény, szeretek vitatkozni, és a dolgok amúgy is többoldalúak! :)- csak azt nem szeretem ha valami egész másról beszélnek....annak kapcsán amiről én kezdtem...

      Törlés
  2. E.M. Szeretem az írásaidat Julika, őszinte vallomások, mások is éreznek így, talán nem vallják be, maguknak sem!?

    VálaszTörlés