2022. augusztus 23., kedd

EZ-AZ HŐSÉGBEN 2007 AUG 23

 

Megint itt a hőség, úgy látszik most már mindig így lesz, fokozódik, minden fokozódik.... (most pl. a nemzetközi , akarom mondani belközi, vagy -földi?helyzet is - de ebbe most inkább nem megyek bele - úgy is forrt a fejem a hőségtől egész nap!)

Unokabátyám ma, legalábbis eddig még nem jelentkezett, -dehát ő mindenben olyan spontán - tegnap is együtt vacsoráztunk, akkor lányom is, ki haza jött estefelé Szegedről, de  ismét ott van ma reggel óta.

Én egész nap rohangáltam, ebben a hőségben is, főleg technikai analfabétaságom miatt, mert hogy képtelen vagyok a nyomtatóban kicserélni egy patront, plusz még flopyra rakatok nyomtatandó szöveget, amit pedig pendríve-ra kéne , mert így bizony nem tudják megnyitni. Ráadásul az elkészült jó kis fotókat (Reök palota, Marosvidék mediterrán estje, aug. 20-i  események)) is képtelen vagyok a CD-ről berakni a számítógépbe, illetve elmenteni... Ha legalább egyszer próbáltam volna, segítséggel... de így, nem is annyira ügyetlen vagyok, mint amennyire gyáva....

Meg azért fölöttébb improduktív.

Most viszont lányom épp telefonált, átküldte a riportot, amivel most készült el. Olvasom.

 


aliz2. :: 2007. aug. 23. 20:54 :: még nincsenek kommentek :: Címkék: bosszusagokhetkoznapokidojaras



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése