2022. augusztus 21., vasárnap

ÉRDEKTELENSÉG 2012 AUG 18

 

már a második "makói muzsika" előadást hagyom ki! mi van velem?... Makón nincs túl sok program, nem is mindig kedvemre való, de eddig azért többnyire elmentem arra, ami van, és épp itthon és ráérek... a Makói muzsika rendezvényei évek óta, a szomszédomban, a Hagymaház szabadtéri szinpadán, csak átsétálni kell(ene)... igaz, már a plakátokon láttam , az idén nem vonz különösebben egy előadás sem , de azért... múlt hétvégén A Tenkes kapitánya táncjátékot hagytam ki, bár vettem rá egy jegyet aznap délig halasztva... egyszerűen nem volt kedvem, inditékom, elég volt a hirtelen hűvösebbé váló idővel lebeszéltetni magam (aztán, másnap kicsit bosszankodva értesültem róla, hogy milyen ragyogó táncelőadás volt!), tegnap meg ...már tudatosan nem mentem ki a Van aki forrón szereti musicalre...(tán mert én nem ...:), bár a film szórakoztató volt, emlékezetes is (tán épp ezt nem akartam összemosni egy másfajta élménnyel? Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon hármasa tényleg feledhetetlen...)...még lesz jövő héten egy koncert a Star Wars filmzenéből... nem tudom, nem hiszem, arra elmegyek-e(?)

20-án a szokásos fúvószenekari koncertek... a szokásos művésztelepi kiállitás... (arra eddig még minden évben elmentem, lehet, hogy idén mégse?)

meg aztán... látok fotókat a Marosról, mostanság úgy néz ki, mint "a régi, szépidőkben"..., sekély  és homokszigete van...!!! 

 2 foto




le kellene menni oda is végre, előkeresni a fürdőruhám!

de még az új fürdőben se voltam, fürdőruhástul...

mindjárt vége a nyárnak

mindjárt vége az életnek

s csak ülök itt magamban....

mi ez a fokozódó érdektelenség bennem?... jaj, ne már!...

....hol az a fürdőruha?!!

....

 


aliz2. :: 2012. aug. 18. 8:08 :: 2 komment :: Címkék: elmélkedéshagymaházMAKÓ



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése