2022. december 21., szerda

vég

 nemsoká kiesik a toll

és a fényképező mobil

reszkető kezemből


az lesz a vég -


s utána a sötétség

1 megjegyzés:

  1. Éva Barócziné Jantos
    Nem tudjuk, Julika, hogy mi lesz aztán, ahogy mondják, onnan még nem jött vissza senki, hogy elmondja...bízzunk benne, hogy nem sötétség lesz, hanem ragyogó világosság, aminek a fényénél talán mindent megértünk.

    Gonda Julia
    ez igaz! de a testnek biztos az lesz a koporsóban, én is hiszek a LÉLEK HALHATATLANSÁGÁBAN! de az más kérdés,,,(és szimplán, naivan nem is tudok) de tán ez a legfontosabb. Igazad van, csak földi agyunkkal megfeledkezünk róla (pedig nekem vannak erős bizonyitékaim, régebbről! Jó, hogy figyelmeztettél,,, (egyébként meg is fordult a fejemben, utólag, de hiába, a testem ir sokszor... s nem a lelkem!

    Éva Barócziné Jantos
    Gonda Julia ... úgy képzelem, hogy ott egyszerűen megáll az idő, mivel semmi értelme nem lesz az időnek a továbbiakban... Az idő szerepét átveszi a végtelen...mi pedig egy véget nem érő boldog, oldott állapotban leszünk, ragyogó fényességben...mindenki… teljesen egyenlő lesz... és találkozunk a Szeretteinkkkel...
    ...na majd kiderül...💝 De még itt vagyunk, hála Isten

    Gonda Julia
    hát ez igy túl szép, én bonyolultabbnak hiszem...de figyeljünk most még IDE (csak akárhogy számolok... hiába....nekem már néha muszáj "odaátra" is gondolni, mégha tudatlanul is)

    VálaszTörlés