2022. május 25., szerda

HILD-DÍJ MAKÓNAK 2010 MÁJUS 25

 

sejtettem! hogy meglesz... az expon fedeztem fel a  fotótablókat Makóról és alatta az irást, hogy ez a Hild-pályázatra készült,

de amikor érdeklődtem "illetékestől", titokzatosan msolygott, hogy nem mondhatja még meg, (annál is inkább nem, mert én sokat irok - mondtam volna, hogy azért diszkréten igyekszem tenni, titkokat nem árulva el, és pletykálni sem szoktam, pláne idő előtt), de  majd pár nap múlva megtudom...  (ha lesz mit)... kérdésemre, hogy azért fotókat készithetek-e, azt mondta, persze , sőt, de azért eddig nem "publikáltam" azokat se.

Most viszont duplán  igen...:







mert , valóban ezt a hirt találtam a Delmagyarban, megkapta Makó a Hild dijat! , ami

a település vagy településrész színvonalas fejlesztéséért, a településfejlesztésben, -üzemeltetésben, a környezeti értékek védelmében kifejtett közösségi részvételért" jár.

Csak azt furcsállom, hogy egy hozzászólása sincs a cikknek, és semmi visszhang. (persze , talán jobb is így, hiszen sokszor ezek a hozzászólások méltatlanul negativok. Ehhez a hirhez pedig mégse "járna". De azért örülhetnénk látványosabban és jobban neki! Én örülök. Mint ahogy annak is, hogy szép , rendezett kis városban lakhatok. Pedig nem is vagyok lokálpatrióta. (vagy olykor, kicsit mégis?)


aliz2. :: 2010. máj. 24. 20:11 :: 3 komment 
Kategóriák: 
kultúra :: Címkék: MAKÓ




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése