2022. május 26., csütörtök

görcsök

 május 25

Éjjel óriási égiháború.

Lehet, hogy arra ébredtem fel, mindensetre elnyomta iszonyú lábgörcsöm, próbáltam ráállni, átbicegtem a másik szobába, leültem a rokkant rokokó fotelbe, aztán úgy feküdtem le, lelógó lábbal... Elcsitult(am) (-unk, azt hiszem a vihar is, de az most teljesen másodlagos volt a bennem dúlóhoz képest. Igy van ez. Mikor a nemlét környékez.

Meg kellett volna vennem délután a Magne B6-ot, vagy amit az orvos ajánl, ha ... akkor eszembe  jutott, volna  ezeket az éjszaskai görcsöket felsorolni az orvosnak panaszaim közt. De biztos azt mondta volna, nem rá tartozik.

Kihez tartozik? KIhez tartozOM?

A Jóistenhez. Csak benne bizhatom.


....


(egyébként meg minden panaszomra azt mondta, az orvos, bólogatva, a korral jár.... hát úgy látszik csak én járok nehezen vele...)

2 megjegyzés:

  1. Nálam ugyanez a változatlanul napi szinten szedendő kemótabletta mellékhatása. Egyik a sok közül. Ha magnéziumot is szednék, meg a többi kínra több másik odaillő gyógyszert, az jó lenne? Egyébként a láblógató módszer nekem is használ begörcsölés ellen. Legyél jobban! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez jön és megy egyelőre, s csak éjjel... Én úgy tudom magnézium jó rá (meg szivre is egyébként, nekem magnézium citricumot irnak fel, de keserú, a por, a tablettát meg nem tudom lenyelni. Inkább görcsölök, A Magne B6 azt hiszem jó lesz... (lenne) , csak nappal sose görcsölök,mikor nyitva vannak a patikák ::)

      Törlés