2021. október 24., vasárnap

MITŐL FÁJHAT A FEJÜNK 2008

 

...pl attól, hogy megírunk egy bejegyzést, arról, hogy mitől is fájhat a fejünk, és mire a végére érnénk , eltűnik a bejegyzésünk érdemi része, s csak annyi marad meg belőle, ami arról tudósít, hogy:  

"...bevettem 2 db-ot, s nem is tudom mikorra, de elmúlt a fejfájásom - valószínű a hidegfrontra reagált így, ami elmúlhatott(?) - vagy "beállt", - mindenestre attól már nem fog fájni, hogy nincs gyógyszerem, de hogy mitől fáj szinte minden reggelre - ezt még ki kellene derítenem..., mert olyan szívesen lemondanék mindenféle gyógyszerről, patikáról, bezárt patikák okozta bosszúságról. "

de ez most már érvénytelen, mert lehet, hogy újra elkezd fájni, ha már nem is attól, amit amúgy az eltűnt bejegyzésben leírtam; hogy többnapos fejfájás után az embernek arra kell(ett ) rádöbbenni, hogy egyetlen patika sincs nyitva a belvárosban, ahol megvehetné a migrénjére egyedül reagáló és elfogyott Saridonját, egy olyan napon, ami csak annyiban különbözik más hétköznaptól, hogy az előtte való nap ünnep volt. De még ügyelet sincs egyik belvárosi patikában sem, amióta a város szélén lévő TESCO telephelyén működik egy virágosnevű patika, amitől ígazán nem lett virágos jókedvem, elgondolva , hogy több kilométert karikázhatok a fejhasogató  hideg szélben... De aztán eszembe jutott, hogy  a DM-ben - tisztítószervásárlásaim közepette- szoktam látni üveg alá zárva különböző gyógyszereket is. Hurrá! "Van Saridonjuk?!" - rohantam meg őket, de nem, az nincs, - mondják, de nekik az algoflex szokott használni, hát nekem sajnos nem, fogfájásból megmaradt cataflammal is hiába próbálkoztam reggel, csak a Saridon használhat az én makacs migrénjeimnek, de az se mindig - csak ha időbe beveszem, ami viszont egyre jobban múlik, de jut eszembe, hogy Béres készítményeik is vannak, különböző vitaminok, un. táplálékkiegészítők, még szabad polcon is, s a Béres gyárt egy Saridonnal megegyező, 3-as összetevőjű migrén elleni szert is..... Na abból kaptam is, vettem is 2 dobozzal, az 8 db - hiszen ezen a hosszú hétvégén összevissza vannak nyitva, de inkább zárva a boltok, s főleg a patikák...

csak tudnám, miért is tiltakoztak annyira, amikor szóba került, hogy nem csak a "professzionális" patikák árulhatnak (vénymentes) gyógyszereket, amikor ennyire nem szeretnek nyitva tartani!..

nahát valami ilyesmin berzenkedtem, már fejfájásmentesen, miközben írtam arról, mitől is fájhat a fejem, és most mire újra leírtam mindezt, már megint elkezdett fájni , most a változatosság kedvéért a baloldalon, ahol mindig makacsabb, na jó, van még 6db. tablettám, beosztom -  s többé nem fogok írni - pláne egy ilyen - ma különösen lelassult és akadozó, öntörvényűn törlő gépen -se fejfájásról, se bosszúságról, se gyógyszerekről, csak tarampapa... arról, hogy "egyre jobban és jobban vagyok"... "egyre jobban és jobban vagyunk"

... egyre...  jobban...

(de miért is nem töröl inkább fejfájást - ha már töröl - ez a fránya gép)

aliz2. :: 2008. okt. 24. 21:37 :: 7 komment :: Címkék: bosszusagokegeszeseg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése