2020. május 24., vasárnap

a teljes szabadság felé



kezdünk (újra) élni.

egyeseken még itt-ott a maszk (számomra annyira riasztó!) én csak egy könnyű sálat hordok s azt is a nyakamban :) felszolgálókon teljesen, de már van felszolgálás, az a fő :) S a teraszok is megteltek. Én még ódzkodok. Nekem teljes szabadság kell. Maszk nélküli, őszinte, távolsásgot nem tartó.

Teljes szabadság! (nade van-e olyan?)


13 megjegyzés:

  1. P.É. Lehet választani bármit de azt felelősséggel. Mindenki döntse el maga

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tévedsz, itt most nem csak magunkról van szó, de vidéken két héttel előreébb vagyunk

      Törlés
    2. P.É. nem ugyanarról beszélünk. Az hogy ki mit hogyan tart be , leginkább maga dönti el. Senki mögött nem áll rendőr. Én speciel egy percig sem éreztem hogy korlátoznak a szabadságomban és most hogy nyitás van , főleg tőlem függ minden. Az hogy távolságot tartok pl. szamomra természetes és pont azért hogy másokra vigyázzak hiszen nem tudhatom hogy éppen fertőzött vagyok vagy sem? Ergo megpróbálok felnőtt módon viselkedni.

      Törlés
    3. de én is pont erre gondoltam,mellesleg vannak rendőrök is, ha te nem is érezted korábban, teljesen félreérthetően fogalmaztál először, s nem következetes, amit utána irtál

      Törlés
    4. P.É. én a szabadság témára reflektáltam

      Törlés
    5. én azt már egy egész másik dimenzióban (is) értettem . de úgy látom, te elégedett vagy vele, szemben velem :)

      Törlés
    6. P.É. mivel nem tehetek ellene, elfogadom ezt a helyzetet és kivárok, bevallom olyan sok jó is történik azóta velem, hogy én nem úgy élem meg, hogy elvette volna valaki is a szabadságomat. Persze ez relatív, minden embernek mást jelent a szabadság :) Egyet tudok, már semmi sem lesz úgy mint előtte volt.

      Törlés
    7. én nem a mostani helyzetről beszélek már az utolsó mondatban (ami nincs meg teljesen azt nem is lehet elvenni, csak fokozatok vannak) A te utolsó modatddal viszont NAGYON egyetértel, s már rég mondogatom is :(

      Törlés
    8. egyébként én is kifejezettem jól birtam a helyzetet bizonyos értelemben , fél..Stockholm szindrómámban :)

      Törlés
  2. P.G: Attól tartok hogy a teljes szabadságra varhatsz

    VálaszTörlés