2020. február 16., vasárnap

névnap

csöng a telefon, még félig alszom, boldog névnapot mond bele lányom, jé, el is felejtettem, julianna van, de én nem is tartom (most már   új igazgató lévén - a gimi se küldi a szokványos virágos  üdvözleteket, a szgépem meg még persze csukva,  én nem tartok névnapokat , ha mások megemlékeznek róla, megköszönöm...de nem is tudom julianna van? hivatalosan az vagyok, de amúgy a juliát használom,  az meg május 22? oly mindegy...

de az nem , hogy unokám is felköszöntött és megkérdezte: ÁTJÖSSZ MA? Ünnepelni,  meg ajéndékok...Jaj... (mindig akadályoz valami) (most egy csöpögő motorkerékpár a közös tárolóban, gazdái elutaztak(?), a közös képviselő figyelmetlen volt -mint beismerte, mikor megengedte nekik  hiszen benne van a tűzszabályzatban, hogy "A KÖZÖS TÁROLÓBAN MOTORKERÉKPÁRT TÁROLNI TILOS", kézhez is kaptuk mindannyian) mondom unokámnak elterelésül, mentek a másik mamához.., de ő azt mondja, hogy nem megy sehova, az ajándékokkal foglalkozik.nekem meg meghasad a szívem...!

felköltözöm, Pestre, nincs mese... (s majd néha lejövök Makóra,)

4 megjegyzés:

  1. T.K.Igen, Julianna nap van (nagymamámnak is névnapja). Nagyon boldog névnapot kívánok! (Nekem is csak az fb. juttatta eszembe.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én a dédnagyanyám után kaptam a nevem (de azt hiszem ő is Julia volt inkább?) (egy makacs anyakönyvvezetőt fogott ki apám, aki a Györgyit nem akarta beirni, csak Györgyikét, és a Juliát is meghosszabbithatta! apu meg rá hagyta)

      Törlés
  2. Z.N.Köszöntelek neved napján Julia, szeretetteljes névnapot kívánok!

    VálaszTörlés