2019. február 9., szombat

így...

Igy múlik el az életünk....
Valami szépre vágyunk benne
valami különlegesre
mindhalálig
De az nem jön el
sosem


S így múlik el az élet
(bár eljön sok más
szép is csúnya is)

10 megjegyzés:

  1. K.R.K. nem történt semmi
    elszálltak az évek
    nem történt semmi
    gyorsan elrepül feletünk
    ez az arasznyi élet.
    Nem tudjuk, mit igér
    bánatot, reményt,
    fájdalmat, könnyet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. K.R,K. nem igazán,most ilyen rossz paszban vagyok.

      Törlés
    2. ja, bocs!

      ....Rövid az élet, futnak az évek,
      nem tudjuk melyik, mit ígér.
      Melyik hoz könnyet, melyik lesz könyebb,
      hogy jó, vagy rossz, ha véget ér. .....

      Rövid az élet, ez az élet, arasznyi élet.
      Futnak az évek, vajon melyik mit ígér.

      DE én nem errre gondotam:)a te soraid erre emlékeztetnek....

      Törlés
  2. P.G: Mar megint bele kell szolnom. Az eletemben annyi varatlan nagy orommel ert, hogy talan vegig kellene jarnom minden evet gondolatban, a gyerekeim szuletesetol kezdve orias oromok, utazasok, felfedezesek, aztan ezer es ezer apro, mindennapi, ami eltolt, es amibol erot veszek. Ejjel peldaul ujra esett az eso, a hegyoldalon ujabb kis fak nonek, talan eleg lesz beloluk, es a nyaron nem lesz tuzvesz ujra.
    Oriasi orom, a fakrol lemosta a port, es minden szikrazik a napsutesben. Mintha ho lenne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kell? :) Nem vagyunk egyfiormák! És nem is ugyanarról beszélünk....

      Törlés
    2. P.G: Dehogyisnem Julika. Egyrol beszelunk. Minden nap tele van orias oromokkel ha arra hangolod magad. A fanyalgas megoli az oromoket. Minden ember minden percben eldontheti, hogy elfogadni-e az oromoket vagy nem. Ma van a kisebbik fiam szuletesnapja. Elfogadom az oriasi oromot, amit szerzett nekem az eletemben.
      Valtogatod a szep profikepeidet szinte naponta. Szepek, de orom tolt el es
      amiatt valtogatod oket?

      Törlés
    3. boldog születésnapot neki! - Nézd Gabi , én nem vitázom veled, te mindig - az én összetett mondanivalóimből valami negativat emelsz ki (nem véve észre a pozitivat...a pozitivakra nem is szoktál reagálni...:) ez igy nagyon egyoldalú....és tényleg csak kötözködésnek tűnik, mintha örülnél, ha valamibe beleköthesz,,,kár. És miért fáj neked, hogy én váltogatom a profilképeimet? soha egy jó szót nem kapni tőled! A fb.előhozza és én felrakom...Na és?"Öröm tölt el?' és ha az lenne?, azt meg sajnálnád tőlem? :) Egyébként a semleges boritóképeim is váltogatom...ma ezt a gyönyörű naplementét fotóztam! :)

      Törlés
    4. P.G:Jaj dehogyis probalok veled kotozkodni. Raadasul nem is vagyok igazi optimista. Tehat nem gondolom hogy minden ragyogo es csillogo.
      Az irasaidat szeretem. Nem annyira azokat, amiket versnek hivsz, mert latod en azokban majd mind kivetelevel banatot es szomorusagot talalok. Vagy abba torkolnak. Lehet hogy borús pesszimista lelkem ovom.
      A profilkepeid mind szépek, mint azt megjegyeztem, rengeteg ismerősöm közül te vagy az egyetlen, aki ilyen ütemben váltogatja oket. En pedig probalom kihámozni, hogy mi is az, ami az a propos.
      Azt hiszem meg soha nem váltogatja m az enyémet, nem is gondolok ra, aztan ma en is változtattam, feltéve a kisebbik fiam kepet amikor 6-7 hónapos volt. Ma van a születésnapja.
      Kar hogy, nem állítasz ossze az írásaiból konyvet, nagy orommel olvasnam a reszleteket. Sot a verseidet is, az igazi verseidet, nem a napi kis lelegzeteket.
      Mondom igy, ha negativot irok, az csak akkor van, amikor a lelegzeteidben majd mind negativba csap at, es mer szeretnem, ha leullepedhetne sok minden es orom telitene fel a tavasztol.
      Olyan mint amikor egy padon ulsz, es az arcodat a nap fele forditod egy felmosollyal.
      Ezt kellene tudatositani magadban.

      Törlés