2019. február 12., kedd

félholtként

félholtként zuhanok bele az ágyba
jó megpihenni vízszintesen
a bajok csak reggelre jönnek
mikor nem jut elég vér mindenhová
ahova kellene
vagy lassulva el is akad

addig jó
míg feltámadhatsz

de egyszer
mindennek végeszak...



12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. jó lenne minél késpőbb,de nem tudhatjuk...

      Törlés
  2. T.K. ..az az "egyszer" legyen jó soká!!!😉😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha igy, akkor lehet, hogy nem is fogok tudni róla..

      Törlés
  3. P.G. Sokszor nehéz elhinni, hogy egy idősek vagyunk. Én is sokszor így vagyok, de soha senkinek nem részleteznem. Magamnak sem. Több pihenés kell mint azelőtt. Ez így van, ez torveny

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 2 éve irtam 🙂 s látod, még mindig élek:!! akárcsak te... De nem vagyunk egyformák! (egyébként meg épphogy mozogni kell többet, nem pihenni - ezzel melléfogtál) Magasan ülsz a lovodon!

      Törlés
    2. P.G. akkor én meg vígan ugrabugraltam. Nekem ez az utolsó pár hónap kezd nehezebb lenni. Különösen, hogy minimalizálni próbálom a Mindent. Túl sok könyv, túl sok ruha, túl sok... túl sok....

      Törlés
    3. Nekem most minden épphogy túl KEVÉS!

      Törlés
    4. P,G, ez ez új minimálizmus magával ragadott. A szekrények dugig, soha nem találom amit keresek. Így aztán nagyon gondosan összeállítottam és egy akasztófára tettem vagy másfél tucat outfitet, de meg a sallal vagy taskaval is egyutt. Ilyenkor derül ki mennyivel több ilyen van, de nincs annyi olyan. Eddig két ilyen összeállítást vettem fel, fantasztikus jól éreztem magam, nem kellett szobárol szobára rohangálni, hogy mi is a legjobb ezzel és amazzal. Egyszóval a z öltöztető guruk jól kiagyalt az ezt. Aztán tegnap a Costcoban voltam először majd másfél éve, és rátaláltam egy aránylag jó nagyságú konyhai plasztik szemet amibe ma már 25 olyan nadrágot ruhát tettem, amit tudom évek óta nem hordtam. Amikor tele lesz kezdek egy masikat és raktározom. Ez a zacskó a “most nem” never kapta, es nagyon gyorsan tele lett. Holnap kezdek egy olyat ami Eladni valo lesz, markasabb darabok, de tudom hogy nekem nem lesz mar rajuk szuksegem. Hat igy.
      Szivesen kuldenem Neked, hogy ne erezz “keveset”.
      Mi az ami miatt a “keves” erzesed van?

      Törlés
    5. nem ruhából, és nem "érzés"ből van kevesem - kulturélményekből, unokámból stb... amiktől a pandémia megfoszt!

      Törlés
    6. P.G.ohhhh. Hat ez itt is ugy van. En azert latom a gyerekeket itt ott, nem kozelbol.
      Te szepen beszelgetsz a gyerekekkel, az nagyon jo. A kulturelmenyt megtalalod a radio an, TVben. Amiket itt olvasok, azok szerint jo musorok vannak.

      Törlés
    7. tévém sajnos most rossz, de a neten online valóban sokmindent találok (zenét, irodalmat olykor szinházat, mindig filmet), nomeg a rádióm folytoN szól.

      Törlés