2019. február 23., szombat

a csoda

annyira törékeny az ember
hogy inkább az a  csoda hogy él
mert bármikor meg is halhatna

11 megjegyzés:

  1. E.H.G. Az élet maga egy csoda!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igaz, úgy ahogy van (több csoda egyszerre )

      Törlés
  2. K.SZ.F: Ha meghalok, nem akarok újra születni. Elég volt a tapasztalásokból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem olyan egyszerű az. de azt hiszem "ön dönt" :)

      Törlés
    2. P.G. En eppen vagy egy tucat konyvet olvasok, mert egy igen izgato pelda miatt mindent meg akarod tudni a reinkarnaciorol. Nekem pontosan a forditott a problemam, egyre bovul a latokorom, es nincs ido mindenre.

      Törlés
    3. én már tudok mindent :) egyetemet végeztem belőle... azért nem látom ennyire egyszerűnek mit ti! :) (és nagyképűsködni is tudok! :) én is)

      Törlés
    4. én csak azt mondtam, (másutt), amire te csak egy szemüvegjavaslattal reagáltál!) hogy nem érdekelnek azok a dolgok , amik eddig, amiket eddig szerettem, ez nem feltétlen beszúkülés! Te viszont nagyon elbizakodott vagy. Én minél többet tudok a dolgokról annál kevesebbet tudok (Sokratesszel :)

      Törlés
    5. P. G- maga az Internet letezese, olyan kartyat ad a kezunkbe, ami mindent vihet. Szinte nincs olyan nap, amikor legalabb egy tucat olyan dologrol hallhat az ember, amirol feltetlenul nem tudna, ha nem figyelne mindenre.
      En nem hiszem azt, hogy olyan dolgok, amiket szerettel vagy erdekelt lassan lemorzsolodnak beszukules, azt meg foleg nem mondanam, hogy Te szukulsz be.
      De a lemorzsolodottak helyebe tobb tucat lehetoseg es tema lep, eppen hogy csak valogatni lehet belole.
      Plusz megadatott az, hogy tobb idot tolthetunk egy egy temaval miutan kevesebb a dolgunk.
      Elbizakodott lennek? Mar hogy?
      Annak ellenere, hogy sok regi konyvem van, tobb mint 1800 konyvem van az kindle -n. Amiket olvastam vagy olvasok, es barmikor feuthetem a referenciat.
      Ez nem tolt el hihetetlen erovel?
      Miert I’d ezek Szokrateszt? Mert a reinkarnaciorol meg akarom tudni amit lehet, es ki tudom keresni es megvenni azokat a konyveket olyanoktol, akit elenjaronak tartanak azon a teruleten?

      Törlés
    6. Könyörgöm, muszáj szelektálni, szörnyű dolgok is vannak fent, abszolut hiteltelenek is.Szokratesz azt mondta, hogy egy dolgot tud, hogy nem tud semmit A reinkarnációról sose tudhatsz meg mindent! (tényleg elvégeztem a parapszichológiát "egyetemen", le is vizsgáztam belőle)

      Törlés
  3. Paloczi Gabi
    Meg egy, amit mar napok ota akartam mondani? Valamelyik nap valami regi blogirasodat olvastam, Joyce Maynardrol, es en eppen nem regen ket konyvet vettem tole, az egyiket meg nem olvastam. De a New Yorkerben volt egy cikk rola, hogy most 65 evesen visszatert a Yale -I iskolapadba.
    Ott megemlited hogy Salinger elettarsa volt.
    Mondjuk nem hivtam elettársnak.
    Maynard 18 evesen Yale-I diak volt. Akkor mar cikket jelentettek meg, es Salinger felfigyelt ra. Par levelet valtottak, majd Maynard otthagyta az egyetemet Salingerhez koltozott. Ez valamikor osszel volt.
    A kovetkezo nyaron egyutt Floridaba mentek, egyreszt talalkozni Salinger fiatal, mas reszt beajanlani Maynardot egy nogyogyaszhoz, ugyanis Nemo problemai voltak. Az orvos nem tudott segiteni Joyce-on, es még aznap Salinger a szo szorosertelmeben utilaput adott neki, kirugta.
    Ekkor Maynard meg nem toltott be a 19-et.
    A vege ugye, hogy most 65 evesen ment vissza az egyetemre. Nagyon okos erdekes no, jo iro, cikk iro, es van vagy egy tucat konyve.

    Gonda Julia
    Paloczi Gabi szörnyű történet

    VálaszTörlés