2022. március 16., szerda

TALÁLKOZÓ ELŐTT 2011 március 16

 találkozóra készülünk az osztálytársaimmal.az 50.-re!

mert hogy fél évszázada érettségiztünk. bizony.
ez, akárhogy is nézem , nagy idő....
"hős harc az élet, és megélni szép..."
meg megérni ezeket a találkozókat...
de már 7-en biztos nem tudnak eljönni...
emlékszem, amikor anyukáméknak volt az 50 éves találkozójuk, (1976-ban) a gimiben. nem voltak már túl sokan... én már akkor ott tanitottam a gimiben, kicsit segédkeztem. emlékszem milyen nagy eseménynek számitott a találkozójuk, ott volt a "tanácselnök", és az akkori iskolaigazgató is... külön köszöntötték őket... , egykori diákokat, akik 1926-ban érettségiztek, valóságos kuriózumnak számitott ez, újságcikk is megjelent a megyei újságban a találkozóról... a csoportképükkel...:
aztán, nem is tudom, hogy volt-e újabb találkozó, azt hiszem, nem.. emlékszem, a 60 éveset már nem tudták/tudtuk megszervezni. nemigen volt kiknek....
mi gyakrabban találkozunk, nem várjuk meg a kerek számokat, bár én el is hanyagoltam mostanában ezeket az alkalmakat (utólag bánom is; de nem is volt kedvem Ásotthalomra kidöcögni... mert nem is helyben voltak a találkozók.) Node egy ilyen kerek évűt csak itt lehet tartani a városban és a gimnáziumban , ahol négy évet egy osztályban töltöttünk: 1957-1961-ig. Még ha azóta át is lett építve az a gimnázium.
itt tartottuk a 40 éveset is, a fotó az az új aulában készült, a régi osztályunk előtt:



...... ?
aliz2. :: 2011. márc. 16. 20:40 :: 11 komment

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése