2022. március 26., szombat

TÉL A TAVASZBAN 2013 márc 25

 

ahogy kijöttem a könyvtárból, ahova befészkeltem magam ebéd után, kikutatni az orvosi szakkönyvekből, hogy mi (lehetett) az a rejtélyes szédülésem, szombat hajnal óta - rohamokban, minden fejelforditásra... hát ez a kép fogadott (szerencsére már nem szédültem, de ez elég széditó látvány volt: március vége felé, tavasz tájt... de lehet ez még olyanabb is. Igaz, láttam én már áprilisi hót is, csak sajnos nem fürödtem meg benne, pedig állitólag az szépit.. (nomeg gondolom okozhat megfázast is)...

nekem - őszintén szólva tetszik a téli táj... csak a kisfiú szobor elég bizarr látvány és egyből az jut az ember eszébe, nem fázik szegény igy meztelenül? de amúgy a városnak jól áll a hó...tisztitja (talán minket is, a puszta látványa is)

..

(sajnos csak egy fotót tudok ide felrakni.



A biciklimről is csináltam pedig egy fotót (meg szebb tájképet is a szökőkút környékéről, A biciklimre megkiséreltem felülni, de célszerűbb közlekedni gyalog, tolva a biciklit vagy ki se mozdulva most már a lakásból... lecsúsztam róla, a pedáljáról,akkorát a, két térdemre, hogy most is fáj.…)


aliz2. :: 2013. márc. 25. 9:03 :: még nincsenek kommentek :: Címkék: időjáráskönyvtárMAKÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése