2021. július 22., csütörtök

ZÖLDSÉG 2009

 

zöldség...

tegnap vettem a közeli zöldségesnél zöldpaprikát, pár paradicsomot és pár őszibarackot, szép friss, ép tökéletes példányokat (csak hibátlanokat szoktam venni), szabad  kiszolgálásban , én válogathatok, és ki vannak rakva a különböző méretű papirzacskók, (igen, nem nylonok!)belepakolhatok, aztán a pultnál lemérik , és megmondják az árát: 140 Ft, azt hittem, rosszul hallok, az egész? hát igen, nem vettem olyan sokat - de nekem (egymagamnak) pont elég, inkább veszek másnap is, mindig frisset... ; de még mára is maradt belőle, azért vettem még - egy másik helyen : szilvát, meg még paradicsomot, az még gyümölcs helyett is nagyon jó ebben a melegben (egyébként mivel magja van, hivatalosan gyümölcs is - !) most 80 Ft-ot kellett fizessek!

hát vagy nagyon kisétkű vagyok (és nagyon egyedül!), vagy: á, le se merem írni - nagy az olcsóság zöldség-gyümölcs terén...

(de már tervezem, hogy augusztusban, amikor -  egy ideig - nem leszek egyedül! milyenféle s jósok gyümölcsöt, zöldséget fogok  venni... - persze akkor is, ha netán addig fel is megy az ára!- (de azért ne menjen fel!... :) 

 


aliz2. :: 2009. júl. 22. 18:31 :: még nincsenek kommentek :: Címkék: kapcsolatokvasarlas


1 megjegyzés:

  1. azt hiszem nem kell eléggé hangsúlyozni, hogy mindez 2009-ben volt! :(

    VálaszTörlés