2021. március 1., hétfő

zűrök

 olvasom, hogy stornó márc. 19-re a második oltásom, mert most úgy rendelkeztek (márciustól), hogy a Pfizer 2. oltást nem 21 hanem 34 napra kapjuk, hogy többeknek jusson az első oltásra. Hurrá! Meg azt is olvasom, hogy túlsúlyosaknak kevésbé hatékony az oltás, s igy aztán 3. oltásra is szükség lenne, Ideje lesz fogyókúráznom. Úgyis minden élvezet fogyóban, eggyel több vagy kevesebb nem számít ( Ma a menzán már nem is jutott csirkemell, csak köretet kértem; krumplit meg zöldséget és sütöttem hozzá egy tükörtojást - elég az...meg ittam egy kis körtelét... )

hír az is, hogy az általános iskolák is valószínű átállnak digitális oktatásra (legalább 2 hétre) , unokámék mától el is kezdték, mert két családban is felütötte fejét a betegség...

ja meg a plázákat is zárhatják, ez, Makón (Plaza híján ) nem érint, bár lehet hogy az élelmiszerüzleteken kívül egyéb "luxus"üzletekre is kiterjesztik a zárást... annyi baj legyen, van elég holmim...alig férek) a széttört hokedlijeim darabjait most dobom ki)

4 megjegyzés:

  1. Akkor nem megy olyan simán az oltás, mint az ember reméli.Majd csak kialakul. Nem tudom, hogy szükséged van-e a fogyókúrára, a képeiden nem az látszik.Én fogytam 10 kg-t szeptember 1. óta.
    Sopronban van Plaza, de én nem járok oda. Nekem is van itthon mindenem, az élelmiszeren kívül nem kell mást vennem. Azok a boltok meg nyitva lesznek.

    VálaszTörlés
  2. én folyton hizok, miután 80 fölé mentem , nem is mérem magam :) (valaha azon izgultam, hogy elérjem a bűvös 50-t!)

    VálaszTörlés
  3. L.Á. Aki már időpontot kapott a második oltásra, annak marad az időpont

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, irta egy itteni orvos is, hogy csak mától érvényes (kösz)

      Törlés