2021. március 27., szombat

ügyesedem!

 ...határozottan. 

Úgy nézett ki, hogy április 4-ig a net előfizetésem fordulójáig nem lesz internetem (mostanában hamar elfogy, de nem volt probléma meghosszabbitani -eddig! de most csak ügyelet van a telecomnál, ahol semmit se csinálnak csak simkártyát cserélnek, meg szervizbe küldik a rossz mobilokat)

Egy-két napot ki is bőjtöltem net nélkül azaz némileg a mobilomon pótoltam) Sőt már el is határoztam (hátrányból erényt kovácsolva) hogy mimindent fogok csinálni, bepótolni a felszabaduló időmben. 

De nagyon sajnáltam volna, hogy pl nem látom kisunikám a szokásos péntekesti zoomon, se ma se holnap - a széderen...

Nosza, felhivtam az én kedvenc ügyintézőmet privát., elpanaszolni bánatomat. (más volt ügyeletben ki nem volt hajlandó segiteni, de most mondja ó se tehette volna) De most mégis, máshogy, segitett! 

Vanda a "doigftális" asszisztens a mobilomra tett 2Gb meghosszabbitást, de nekem a laptopra kell, s korlátlan és 10 napra!

Hát erre is van megoldás, ha bediktálom "vandának" a laptopom telefonszámát.amit megtalálok a számlámon...

Igy is lett. De csak el-elakadtam Vandával, igy készségesen átadott egy igazi, élő s udvarias EMBERnek. Az ripsz-ropsz rá is rakta a 10 napos korlátlan bővitést a laptopomra

s még ő örült, hogy segithetett :)

---

láttam is este a zoomon unokám... (hogy hogy szereti az anyját...)

ma meg széder lesz

s nem volt maceszom

ezért lebicikliztem a több km-re levő Tescoba (hol lányom szerint kapható pászka) 

és igy is lett!!!


most pedig macesszal (is) a tarsolyomban,s az új szuper napszemüveggel az orromon elégedetten ülök egy útközbeni padon s"napozok"....


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése