2018. november 16., péntek

azt a tekintetet

istenem csak azt a tekintetet
mely a távolba bizakodva néz
adnád vissza egyszer még!

szemüvegtelen, élesen
csak azt a bátor tekintetet

egyszer még




6 megjegyzés:

  1. P. G. Az idot tölteni a szemüvegtelen éles tekintetetert nem érdemes, ha en ilyenre gondolok, azonnal megrázóm magam, abbahagyom amit csinaltam, kimegyek a szabadba egy par percre, aztan tiszta fejjel folytatom amit csinaltam.
    Az en problemam az volt, hogy ha egy ilyen gondolatom elmelaztam, akkor azonnal ilyen gondolatok tömege lepett el, es nem volt benne semmi pozitív, csak egy úr, amit mar nem tudok betölteni. Miutan az ilyen sovargas lépten nyomon megtörténhet, tudatosan nem engedem oket a fejembe, hogy ezzel torodjek.
    A masik, azonnal felváltóm a sóvárgó gondolatot, valami plusszal, ami ma jo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én nem mélázok el, nálam a gondolatok jönnek és MENNEK! de attól, hogy te lehazudod ezeket a gondolatokat, még vannak!

      Törlés
    2. P. G. Hahaha, az elmelazas kozben is jonnek mennek a gondolatok. A kulonbseg, hogy ha olyant vágysz vissza amit nem lehet, azt leallitod, mert abbol jo nem jöhet ki.

      Törlés
    3. Mier ne lehetne?!
      Pl megoperaltatom a halyogom.maris dobhatom el a szemuvegem az nem jo ha egyszeruen torlok minden negativat.mert tudatalatt ott bujkal es rombol!

      Törlés
    4. P.G. nekem megoperaltak mindkettot Januarb an. Kozelre most is kell szemuveg, igaz most mindket szem egyforma.
      Nem dobom ki a negativot, de valahol egeszen mas szogbol latom, es elfogadott ami tortent.
      Viszont neha meghokkent a batorsagom anno

      Törlés
    5. (amúgy is én a távolba akarok nézni szemüveg nélkül...:)

      szerinted én nem?! egyébként én sose voltam bátor., ez egy retrospektiv projekció (AZ irás az egy játék rugalmasan alakitható- de sose a valóság egy az egyben!!!) akkor nem versben irnám meg! Sót, sehogyse, valószinűleg hallgatnék róla mélyen! (ezt egy régi fotóm tekintete inspirálta csak amúgy)

      Törlés