2019. december 22., vasárnap

fuss

Zötyög a vonat alattam
Előbb meg a busz
Mennyi ràzódàs
míg Pestre jutsz

Ugyan mi köt Makóra?
Az a gonosz firka
elűz az emlékjelen
màr a béke nincs jelen

FUSS!


december 18

12 megjegyzés:

  1. M.S: Mindenütt vannak aljas emberek,fussanak ők!Ha bemegy egy patkány a lakásodba otthagyod az otthonod?Kiűzöd a patkányt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. már haza is "futottam" (tudod, h a verseimben mindig túlzok,) unokm hivott az óvodai karácsonyára, tulajdonképpen arra mentem,csak egybeesett ezzel az ominozus esettel, ami nagyon bosszantott)

      Törlés
    2. P.G:Patkany nem parkany en a helyedben felkoltonek. Az unokad szemmel lathatoan imad, Neked is jo. Aztan. Kesobb. Van egy 10-15 ev amikor ja ha veluk vagy de sokkal jobban kifele, a vilag fele neznek. De a kovetkezo 8-10 ev, naggyon sokat jelent neki, es Neked is.
      Persze nem tudom milyen korulmenyek vannak, amint latom sokat jarsz a varosban es a kulonbozo eloadasokra.

      Törlés
    3. ..Budapesten még többet és nivósabbakra járhatnék, határozott tervem fent lenni sokkal többet (havonta egyszer azért le kéne jönnöm, de meg kéne cserélni az arányt) Különben is azt mondta az unokám, hogy az én iskolámba akar járni, azt akarja hogy én tanitsam :)

      Törlés
    4. B.N.M.A. Nagyon szeret Tèged.

      Törlés
    5. igen, szerencsére, de persze kölcsönös, és azt érezheti... :)

      Törlés
  2. T.L. Egy ember felelos. A masik huszezer makoi nem. Nem szabad panikba esni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már haza is jöttem, tökéletesen igazad van, de akkor is dühit. mert többen látják, pláne, hogy minden országos lap lehozta a diszkriminativ fotót . Egyébként mindenki fel volt rajta háborodva, Makón is!

      Törlés
    2. Ja és egyáltalán nem estem pániba nem szoktam intézkedek előbb :)

      Törlés
    3. tudod, a verseim mindig túloznak (azért versek :)

      Törlés
  3. T.L: Julikam, Csak ami itt megjelent az utolso par honapban kitenne egy remek verskotetet, hozzaadva a regi szep NAGY (es eltitkolt) verseiddel minden ma 'divatos' 'koltot' porbavernel. Csinalj mar valamit!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, talán, majd kezdek valamit velük, de hatalmas anyag és ki kéne rostálni,, rendszerezni s az nem az én világom,én csak leirom őket, ha jönnek

      Törlés