2020. augusztus 23., vasárnap

tabu

 aug. 23

igen, azt hiszem, vétek halálról beszélni, akasztott (akasztandó) ember házában.... hiszen mindenki odajut előbb vagy utóbb, minek emlékeztetndi rá,elég baj az neki (is)

5 megjegyzés:

  1. B.R. Kedves Júlia! Egyáltalán nem vétek a témáról beszélni, sajnos jelen kor társadalmi tudatossága ezt is valamiféle " félelmetes misztikummá" hangolta. Inspirációként szeretettel figyelmedbe ajánlanám Neale Donald Walsch: Istennel az Öröklétben című káprázatos művét e témáról. Egyértelmű nyitott hangvételű, de mindenkinek legyen hite és emlékezete szerint.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sajnos és sokat beszélek róla, s még sajnosabb sok ellenérzésbe ütközöm! A könyvet már rég olvastam a többi könyvével együtt, meg is van, kéznél :) de kedvedért újra belenézek! :) (tudom, hogy tabu, s én tabudöntögető vagyok amúgy:)

      Törlés
    2. B.R. Alapvetően nincs tabu- csak tudatlanság avagy éretlenség. A tabudöngetés teljesen helyénvaló, még akkor is ha a tömegtudatnak kényes, nem tetszik, vagy egyenesen ítélkeznek a tabu fölött. Nem számít ez sem. Aki igazán követi saját Lelke Dalát, azt elviszi Önmaga Igazságához.

      Törlés
  2. Más! Nem tudok a saját gépemről kommentelni. Ez a laptop Martiné, ami hétköznen nála van. Erről tudok. Csk tudd, hogy nem felejtettek el, de a technika közbeszólt.

    VálaszTörlés