2017. szeptember 24., vasárnap

fölnevetések

egyre többször nevetek föl
és egyre kevesebbet zokogok-,

de ne higgyétek
hogy boldog/abb
vagyok...

csak.....

(még gondolkodnom kell rajta
hogy milyen/ebb)










8 megjegyzés:

  1. merthogy a kettő nem zárja ki egymást!

    VálaszTörlés
  2. valaki azt javasolta a fb-on, hogy az első bekezdés után a többi törlendő! :) (lehet, hogy igaza van--- mindig az első mondat a spontán feltörő és igaz:) , nem kéne elrontani okoskodással (?) meg aztán az is lehet, hogy azt se kéne megirni:))

    VálaszTörlés
  3. Miért ne írnád le a gondolataidat meg a hangulataidat? Belefér a FB-ba is, a blogba meg annál inkább. Itt őszinte érdeklődőkre találsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de ezt most nekem reagálod?mert azt a jóembert ne bántsd, ő aztán igazán őszinte érdeklődő ...
      és ugyanaekkor irta egy hosszú részletes jegyzetem alá(a cime A TIK és a BTK közt") - hogy minden szó igaz, gyönyörű...(és még mást is) (egyébként mintha a fb-on nagyobb lenne az érdeklődés az irásaim iránt:) (ennél nem is nagy kunszt:), mert itt nem az!- tisztelet pár kivételeteknek:)

      Törlés
  4. Persze. Az érdeklődés mindig őszinte. Ha nem érdeklődnék, nem olvasnám a bejegyzéseidet, sem a kommenteket. A blogod is az őszinteségedet tükrözi, ezért vagyok itt. A fb nem érdekel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de hát neked volt a jelződ az érdeklődőhöz az őszinte, eleve...idézőjelbe is akartam tenni (d e.p. után lezserebb vagyok ilyen téren is)...én csak védeni akartam a törlést akarót, azt is jóindulatból tenné:)

      a fb-on sok jó infó és egyéb is van,nem csak szemét - mint mindenhol. de én szelektálok.

      Törlés