2018. augusztus 8., szerda

megjelölve

Egyre melegebb van, és egyre több testfelületet látni szabadon, és egyre több testfelület van elborítva tetoválással - mintegy az orrunk alá dörgölendőn.Mert nem menekülhetünk látványuk elől, ott virítanak. Hovatovább csak azért vannak, hogy virítsanak.

Nem tudom , ki hogy van vele de én brutálisnak és természetellenesnek érzem.Hogy valaki önként, dalolva tönkreteszi amit a természet adott: a tiszta bőrét.

Megjelöli magát. Örökre. És némelyek - mint egy szenvedélyt- nem tudják abbahagyni, csináltatják még és még , míg van szabad felületük.. Nincs hova menekülni...

12 megjegyzés:

  1. K:T:L:É:és ha még azt is tudnák, (nagycsaládi orvosi berkekből értesülve tudom) hogy van olyan 18 éven aluli gyerek, aki majdnem belehalt, mert a szervezete nem bírta a vegyszer ártalmát. S ha túl is élte, egész életében nyögni fogja a káros hatást. Egyetértek a gondolatmeneteddel e témában.🤨😥

    VálaszTörlés
  2. K.F.: Igen, brutális és taszító a látvány. Egyre több nő is viseli.

    VálaszTörlés
  3. Cs.H.:Én is meglepődtem a gyopárosi strandon hétvégén, micsoda divat lett. Az egy-két, jelzésértékű, diszkrét minta helyett egyesek teljes testrészeket tetováltatnak, teljesen értelmetlen dolgokkal (pl. tájképek). Tényleg, nők is. Mint a hirdetőoszlopok.

    VálaszTörlés
  4. M.Gy.:Nem örülök ennek a divatnak. Talán a futballsztárok hergelik a népséget. Szinte minden menő focista teste ki van preparálva. Ennek szerintem hatalmas a reklámhatása.

    VálaszTörlés
  5. Ch.B.:Vegul is mindenki ugy csinal kifestokonyvet magabol, ahogy akar. Nekem nincs 1 tetkom se es nem is lesz. Erdekes latvany, amikor egy 70 ev koruli illeton 30 kg leadasa utan, csak a szineket lehet kivenni, mert a minta mar osszezsugorodott..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. K.T.L.É.: Igaz! A tetováltató azt nem gondolja végig, hogy öregen is viselni fogja azt a képet, amit fiatalon - esetleg - még akár szépnek is érzett magán, de a ráncos bőrön már majd csúnya lesz ugyanaz. Hosszasan lehetne erről a témáról beszélgetnünk

      Törlés
    2. Ch.B.:Igy igaz. A napokban allt elottem a kasszanal a sorban egy idosebb holgy, es nem tudtam kivenni, hogy valamikor mit abrazolhattak a tetkok!! Nem volt egy gyonyorkodteto latvany!!

      Törlés
  6. Zs.P.:Én "kalózoknak" nevezem ezeket az embereket...

    VálaszTörlés
  7. F.Cs.: Nem kell két év és a kozmetológus orvosok kifejlesztik a tetoválás megszüntetésének a technikáját. (Már vannak kísérletek, s a technika - mint tudjuk - csodákra képes.) Iszonyatos pénzeket fognak beszedni, hogy visszavarázsoljál az eredeti bőrfelületet a szakemberek. Azt gondolom, hogy fizessenek újra és újra azok, akik szándékosan rondítják magukat.

    VálaszTörlés
  8. M.B.: Már most lehetséges nagy összegekért és fájdalom árán eltüntetni ezeket a szörnyüségeket. Mindez elkerülhetö lenne, de az emberek nem gondolnak arra, milyen mérget fecskendeznek be a börük alá.

    VálaszTörlés
  9. M.S. Rendkívül undorító,pocsék és egészségtelen.

    VálaszTörlés