2018. augusztus 18., szombat

?

nézem az állami kitüntetettek listáját, sehol egy ismerős név?

mi van velem?

nem ebben az országban élek? (Vagy nem ebben a felében?:)

7 megjegyzés:

  1. én is megnéztem, (de rossz helyen, ott, ahol hozzászólások is vannak, és az emberek alpári módon fröcsögnek TAVALYI listás nevekre most)

    VálaszTörlés
  2. Most olvasom Határ Győző Heliane c. botránykönyvét. Szürrealista prózája mindenkor érvényes, a 47-es megjelenésétől akár máig, miközben az írót hol bebörtönözték, hol Kossuth-díjat kapott.

    VálaszTörlés
  3. Orosné Spák Hedvig
    Nem jó körökben forgunk Julika! 🤔

    VálaszTörlés
  4. Kata Fodor
    Abban, ahol Eszterházyt kiátkozták

    VálaszTörlés
  5. Ike Bencze
    Esterházy, Katám! Esterházy! - Egyébként miért nézitek a kitüntetettek listáját? Nem az ilyen "öreg kommunisták" örömére tüntették ki őket (v.ö. Heller Ágnes minősítését a 'szép, okos, művelt' kormányszóvivő szájából).

    VálaszTörlés
  6. Ike Bencze
    És azt ugye, nem gondoljátok, hogy pl. Alföldi Róbert (aki félelmetesen nagy rendező: életem élménye az ő Az ember tragédiája rendezése) megérdemli "Magyarország" Kossuth-díját? Ne felejtsétek el: normális helyeken a díjakat elismerésből adják. Mármint a teljesítményt elismerve és felismerve (fordítva: felismerve és elismerve). Abnormális helyeken pedig az állam "csalogatja csemegével Muci paripáját". Mi pedig abnormális helyen élünk, ha nem haragusztok.

    VálaszTörlés