2024. január 28., vasárnap

kozmetika

 Rég nem járok kozmetikushoz se 

Ez nem dicsekvés. Tény.

Sőt, otthon se kozmetikázom magam, Két aprócska kivétellel.,

De azt se minden nap, sajna, pedig kéne! Különösen, ami a krémet illeti. Mert nagyon ráférne a kiszáradt bőrömre, ami egyre ráncosabb. Niveát használok, egyszerű tubusos hidratálót.

No és újabban kölnit is. És jut eszembe: "Ezt még anyámtól örököltem" .Az ő orosz kölnije még megvan., a fürdőszobapolcon. Mementóként. Bár azt nem használom, csak néha beleszagolok...

De pl ő is Nivea krémet használt (csak más kiszerelésben).

Kölniben is (mint fagyiban) a vaniliát szerettem a diszkrétsége miatt...évekig, de megszüntették a gyártását, most ugyanattól a cégtől rózsaillatot választottam (de ez is diszkrét)




4 megjegyzés:

  1. Van itthon Nivea krémem, az a hagyományos kék, fémdobozos. Szeretem. Ha kiszárad a kezem, azzal kenem be a CD márkájú kézkrémem mellett. Milyen érdekes, éppen ma vettem norvég Neutrogena kézkrémet. Nagyon száraz bőrre ajánlják. Az enyém közepesen száraz, de fűtéskor kiszárad a bőröm, és éjszakára úgy döntöttem, hogy ezzel kenem majd be. Megláttam ma az Intersparban, és nem tudtam neki ellenállni.

    VálaszTörlés
  2. Még annyit, hogy az arcomra gyógyszertárban készített és vett ránctalanító krémet használok. Parfümüm van, de nem használom. Néha teszek magamra 4711 kölnit, de ritkán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a gyszertári krém biztos speciálisan jó. Én nem szeretem a kézkrémet mert ragad utána a kezem, sót sokszor az arcomra is ezért "felejtek" el kenni, jobb érzés szabadon. Szerintem a pórusoknak is.. :) A kölnivel meg úgy vagyok, hogy pár perc múlva már nem is érződik, de mégis jó, ha van "rajtam", igy jobban fel vagyok "öltözve"... Szóval annyira nem kozmetikázom magam, hogy ezek a dolgok is úgy vannak szinte hogy nincsenek is:)

      Törlés
  3. Bezi Gina
    a ricinus olaj amit nemrég fedeztem fel minden kozmetikumnál többet ér, gyógyít is és kűlső használatra nagyon ajánlom.

    Gonda Julia
    Bezi Gina borzadok az ízétől.akkor az illata se lehet jó!

    Bezi Gina
    Gonda Julia én nem használom belsőleg,(habár lehet) az illata semleges, lehet valamit segíteni rajta, ha pár csepp kellemes iló oljjal keverjük. megéri a fáradtságot, mert rengeteg jó tulajdonsága van.

    Gonda Julia
    Bezi Gina krém helyett?!

    Gonda Julia
    A ricinust én se használom de közismerten büdös!;)

    Bezi Gina
    Gonda Julia igen, például a jó illatu niveásba egy csepp és nagyon hatásos

    Gonda Julia
    Bezi Gina nem szeretek keverni dolgokat (nem kóser;)

    Bezi Gina
    Gonda Julia 👍 én se, pont azért használom úgy ahogy van. 😉

    Gonda Julia
    de a nivea az keverés!

    Gonda Julia
    különben csak vicceltem! 🙂



    VálaszTörlés