2023. február 12., vasárnap

grecora fel

 akárhogy is, ha majd' csak arra, de fel kell mennem a Greco kiállításra 19-ig (mert ha meg is hosszabbitják,mindig csak utolsó percben - s nem lehet számitani rá)

anyu egyik kedvenc festője volt, csinált is reprót e két képéről (amit most nem találok, ezért felteszem egyelőre az eredetit)




kicsit miatta is (helyette) akarok elmenni....

össze kell szedni magam, s Grecora fel! :)


(s majd körbe nézem az unokám is! :) s hátha el tudom szakitani pár percre a künyvektől :)


a problémám:


FÉNYKÉPEZÉS, VIDEÓZÁS: Fénykép bármely belépőjegy birtokában készíthető vaku-, illetve fényképállvány vagy szelfibot használata nélkül. A felvételek kizárólag személyes célokra használhatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók. Egyes időszaki kiállításokban a felvételek készítését korlátozhatjuk, melyet a kiállításban, illetve bejáratánál jelzünk. Videofelvétel készítése kizárólag az állandó kiállításokban lehetséges a pénztárban váltott videójeggyel.


jaja...azt hiszem itt és most korlátozták? :(  nade a szemem majd jól kinyitom, s vele fotózok (ahogy azt megtanultam 21 évesen a Zürichi tó közepén, a hidon, nagynénémtől)

1 megjegyzés:

  1. Nahát! Kiderült , hogy ed két Greco képet már láttam eredetiben a Szépművészetiben, 2012-ben! :https://aliz-napok.blogspot.com/2022/01/klein-mozes-adomanyai-2012-jan-15.html

    VálaszTörlés