2019. január 15., kedd

ellenőrzés ellenőrzése

kaptam pár napja egy értesítést arról, hogy ellenőrzik a villanyórámat, legyek itthon, álljak rendelkezésre, 7 után pár perccel be is kopogtak, hogy jöjjek le legalább aláírni a papírt majd... kikászálódtam (már fent voltam ugyan, de csukott szemmel, s nem egésze kialudva), hát  nagyban rakosgatta a plombákat az órám körül a szakember.Hogy nehogy lopjam az áramot, ezt megakadályozandó! (már eddig is ott kellett volna lennie, csak hiányzott és jelentette az óra leolvasója) Hát enyhén szólva majd elájultam...Aztán még neki is le kellett fotózni a művét (ahogy előtte is). Merthogy benne se bíznak. Hát így megy ez....Fő a bizalom alapon.

ja mégcsak annyit (a kölcsönös bizalom jegyében), hogy a kiértesítő papíron az is szerepelt, hogy  az ellenőrzést  az én (vagy meghatalmazottam )jelenlétében kívánják elvégezni ( (a későbbi reklamációk elkerülése érdekében:)
ettől nagyjából eltekintettem, de nem fogok reklamálni. (remélem nem lesz okom rá, bár eléggé feltűnő az a plomba, ill.ami összeköti)

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. ez ide valahogy nem passzol!

      Törlés
    2. É.P. ...nincs bizalmuk, mert bennük se lehet bízni...ergo: ki hogy él, úgy ítél...

      Törlés
    3. ez teljesen általános és főleg intézményesitett! ja a kiértesitő papiron még az is ott állt, hogy legyek ott, magam is ellenőrizni a műveletet! :) (ettől eltekintettem nagyjából)

      Törlés