2016. szeptember 22., csütörtök

a történet vége ismeretlen

a történet vége ismeretlen


megnyílt az ajtó
s egy medve tűnt föl benne
de fölébredtem


(mielőtt rávethettem
volna magam vagy ő rám)

5 megjegyzés:

  1. http://www.nlcafe.hu/alomszotar/medve

    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, megfordult az én fejemben is utánanézni, mert annyira megfogható a képiség (elvontabbakat szoktam álmodni -eleve szinte gondolatokat) -bár álmoskönyvekben nem hiszek, mert az álmok szimbolumrendszere is -szerintem - egyéni és az álmodó fejtheti meg igazán , ha tudja illetve akarja...de ez jó kis összefoglaló..Többnyire erős, segítő, anyai tulajdonságokat mutató. Ön biztonságot remél tőle. Ha támad: Ön már csalódott, és most azt se tudja elfogadni, amit jóindulattal adnak. Jung: A tudattalan veszélyes elemeit mutatja. Cayce: Egyszerre játékos és romboló erő..leginkáb Junggal értek egyet, sajnos:( mint általában is. De szerintem is összetettebb itt most ez a kép...ambivalensebb jelentésű. Mindenesetre nem tudott kibontakozni az igazi jelentése, mert csak az ajtórésben hagytam megvillanni. Valószinű megijedtem tőle, azért ébredtem fel rá.Tehát nem tudhatom, hogy esetleg segiteni akart-e vagy támadni.Nem volt olyan nagyon ijesztű a külseje... de az is igaz, hogy én hajlamos vagyok arra, hogy -egy régi tanárom szerit ki később pszichológus is lett - hogy a simogatni akarást is támadásnak vegyem, afféle sünként...

      Törlés
    2. jav: leginkább (kimaradt egy b:( ;- ijesztű h ijesztő... ; szerit h szerint ; és a ,inked tartalmát idéjőjelbe tenni... sajnálom, tudom téged nagyon irritálnak az efféle hibák!

      Törlés
  2. Esetleg némi erotikus töltés is felfedezhetö benne... ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ettől féltem, és annyira megnyugtatott, amit küldött Katalin, ott nem szerepel semmi ilyesfél - mint ahogy szerintem az én tudatalattimban sem! de hát mit lehet tudni azért tudatALATTI és nem tudatos(?) nade miért ébredtem fel rá?!

      Törlés