2016. november 11., péntek

"Leonard Cohen has passed away"?!

Rufust hallgatom épp,  Amerikára panaszkodik a dalban (ez most aktuális is), lányom tette fel a fb-ra, de közben arra gondolok, mennyivel  szivesebben hallgatnám a gyönyörű hangú Rufustól  Cohen Hallelujáját (mint pár éve élőben is hallhattunk, a Müpában)_



 aztán bejön egy másik szám, ahol Rufus éneklése közben besétál egy kislány piros léggömbbel, a végén elereszti és piros léggömbök szállnak az ég felé..

és aztán elém bukkan a fb-on ez a 4 perce feltett hir,  :  ...Leonard Cohen has passed away... 4 perce.....

nem akarom elhinni, de hiszen Marianna halála után ő is elbúcsúzott egy költői  levélben :"Eljött az idő, amikor már nagyon öregek lettünk, és a testünk szétesőben van, és azt hiszem, nagyon hamar követni foglak. Tudjad: olyan közel jövök a nyomodban, hogy elég csak kinyújtanod a kezed, megérintheted az enyémet....."






igaz lehet a hir... s már találkozhattak is


szörnyű ez a 2016-os év.... és még nincs is vége....





de ennek  sosincs.....




3 megjegyzés:

  1. A Marianne volt a nekem legkedvesebb száma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. másoknak is lehetett, Irországban biztos, mert a közönség nem hagyta szóhoz (hanghoz jutni a szinpadon, elénekelték előle a dalt...

      itt lehet hallani: https://www.youtube.com/watch?v=DgEiDc1aXr0

      Törlés
    2. érdemes tovább hallgatni, én most ezekkel a dalokkal gyászolok és egyben vigasztalódom... hajnalig hallgattam...virrasztottam velük... most ég a szemem..

      (a napokban Kocsis Zoltán felvételekkel voltam ugyanigy...)

      Törlés