2014. március 22., szombat

átmeneti magyarázkodás

no mégis csak itt telepszem le a napi blogommal...a free blog teljesen kinyiffant (tapintatosabb szót nem érdemel), mert se szó se beszéd művelték ezt az átverést ("alkatrészre várva").... a nolblog-nál tulajdonosváltás miatt nem lehet belépni...(irni, a szerkesztésbe) - igaz legalább elolvasni lehet az eddigieket, legalább...a nolblogra nem tudok feltenni, legfeeeljebb csak egy fotot (bár már lehetne galériát is, csak nem tudom hogy...) szóval itt vagyok a blogspoton, ami eddig is - a többi blogom - legjobb gazdája volt, zökkenőmentesen nagyjából.

úgyhogy a lineas blogjait (ami eredetileg napi volt) itt folytatgatom....de most s már nem a végtelenségig...csak ha nagyon muszáj a téma... 7 éve...lesz mindjárt kb 2  hó múlva, akkor azt hiszem lezárom -de dolgozok vele... (titok..mit.)

6 megjegyzés:

  1. Kellene egy blog, ahol nyomon követhetlek, mert úgy érzem így elszakadunk egymástól, és nem akarom.Melyiket ajánlod? Régen valahogy egy volt, de lehet, hogy nekem kellene összegyűjtenem a helyeidet, és kiválasztani egyet!

    VálaszTörlés
  2. Jó lenne, ha mondjuk itt letelepednél, mert akkor felvennem a blogod kedvencek közé, és napi rendszerességgel figyelhetnélek. Mert teljesen összekeveredtem már! Már régóta akarom tisztázni, rendezni ezt a " nem talállak" helyzetet.

    VálaszTörlés
  3. Jé, de jó,hogy Éva rádtalált!

    VálaszTörlés
  4. hát aranyosak vagytok, bár én szoktalak benneteket felkeresni...most úgy néz ki minden más blog (szerver) bizonytalan számomra, de én is kicsit az lettem...egy ideje már nem is irtam (blogot) minden nap, kicsit kiábrándultam a virtuáliából... meg hiányoztak a kommentek, a beszélgetések, mert a blogot vezetni csak úgy éri meg...amit irok valszinű ide fogom irni ezután...de nem igérek semmit. gyűjtöm aze ddigi irűsokat egy bizonyos tematika szerint, és az sok idő (pláne hogy technikai gondokkal jár-... vadásznom kell vissza a freeblogos bejegyzéseket, és elég hézagosan és nagy ráforditással sikerül csak, hogy felhasználható és megdolgozható is legyen.

    VálaszTörlés
  5. Nem azért nem írtam, mert nem akartam, hanem egyszerűen elveszítettelek, vagyis a blogjaidat. Jó, ha van egy hely, ahova naponta benézhetek. Most, hogy elkezdtelek keresni a sok blog között, felvettem ezt az szívesen olvasottak közé, és így naponta látom, ha írsz. Ha valahova máshová mész, akkor követlek, csak jelezd merre menjek.Persze, ha te is akarod, de azt hiszem, hogy nincs ellene kifogásod.
    A freeblogot teljesen elveszítettem, főleg technikailag.Sajnos.

    VálaszTörlés