sokáig uborkasalátát (tejföl , paprika nélkül) de az nagyon drága 450Ft), de mostanában (hogy már-már elfelejtem egyszeri poshadt káposzta salátájukat és újabban egész frissek sőt zöldek, azt kérek (200ft)sokkal jobban csúszik igy a hús, és van úgy , hogy az egész ebédből a savanyú esik a legjobban
eszembe jut, hogy amikor a nagybátyáméknál nyaraltam csóró egyetemista 20 évesen, annyira szerény voltam és visszafogott nomeg gátlásos...kérdezték kérek savanyút?, sose kértem (Igy akartam spórolni nekik?!
s a nagynénim később ezt fordította: Igénytelenségre (többek között)
junius 1 1
Pontosan ilyen visszafogottan kezeltem a "pazarlást" egyetemista koromban. Amikor meghívta a stábot a főrendező vacsorára a Hungáriába, az étlapról csak a legolcsóbbat mertem választani. Igénytelenek voltunk, de nem tudtunk róla?
VálaszTörlésja, mondanom se kell, ez is dettó (a legolcsóbbat)
Törlésén nem igénytelenségnek nevezném, sértésnek is vettem!(afféle orvtámadásnak saját fegyvereimmel)
Sz.M. Összeszalad a nyál a számban.Én uborkasaláta-párti vagyok, de pont tegnap csináltam káposztasalátát. (Ui. sok volt a káposzta a paradicsomos káposztához, amihez oldalast sütöttem.) A káposztasalátát csak amúgy desszertként csipegettem délután. Egyébként egész télen hordóskáposztát ettem, minden nap pár villányit, nyersen, s szerintem attól lettem jobban. (bebeszélem magamnak) Van egy kofa a piacon, kb. 20 éve veszem nála, mert nagyon jól fűszerezi, és mérés után önti a levet rá, ha kérem. Sajnos vége a szezonnak, majd ősztől lesz megint. Addig a Tescoban lévő, de nem hozzá tartozó savanyúságosnál lehet kapni hasonlót.
VálaszTörlésén is szoktam hordóst is, az csupa C vitamin!
Törlés·
K.J. A tejfôlôs paprikàs fokhagymàs uborka salàta a tuti
VálaszTörlés