2012. július 14., szombat

Azt hiszem, "beköltözöm" ide, mégis csak... itt folytatom, - meglehet- a "napi"blogom, bár újabban ritkábban irom, úgyhogy a nulla dies sine linea- tól eltekintve nem is baj, ha  nem lineas névre hallgat... nehezen mozgok, de vannak külső okok is... az életben is, meg egy blog életében is...

majd igyekszem belakni ezt a helyet (is), némi nosztalgiával visszagondolva a már több mint öt éves kockásfüzet blogotthonomra... meg remélem, hogy akik megszokták azt a helyet, megtalálnak majd itt is, jóllehet itt (is) vannak már egyéb blogjaim is (réginaplók blogositásai), meg félbemaradott .befejezésre váró projektek is...)

no, majd látjuk...

3 megjegyzés:

  1. a http://lineas.freeblog.hu után már volt egy kisebb átköltözésem: http://lineas2.freeblog.hu

    VálaszTörlés
  2. Nekem is volt valamikor freeblog fiókom, de el is felejtkeztem róla. Most, hogy itt erről volt szó, jutott csak eszembe. Lehet, meg sincs már?! Megyek és megnézem, elképzelhető, megszűnőben van ez is, mint egyéb helyen is tapasztaltam eddig. Beleolvasgattam , itt-ott a blogodba, és érdekesnek találtam. Ha, nem haragszol, feliratkoztam ide, mit lehet tudni... További szép blogbejegyzéseket kívánok! :)

    VálaszTörlés
  3. ó, közben meg én ott folytattam mégis: http://lineas2.freeblog.hu

    viszont mihelyt nagymama lettem, pár hete- elkezdtem itt, a blogspoton, napi rendszereseggel egy nagymamablogot.

    http://nagymamavagyok.blogspot.com


    (meg működik a fotóbogom is...):

    alizfotok.blogspot.com

    mintha ezt a dali ikont láttam volna ,ásutt már! (nolblog?)

    VálaszTörlés