2020. április 5., vasárnap

unokám lerajzol

végre van újra netem, ami kép is, és ma messingeren találkoztam az unokámmal, sőt mindenkit el is küldött maga mellől, hogy csak ketten legyünk:)

örömmel mutattam is neki a sindey babát,egyből kijavitott hogy de  ő barbiet kért, de megnyugtattam hogy sindy a barbie egy vállfaja, a mezén is látható az s betű... mert ő görkorizik, csakhogy amikor mutattam volna a lábán a  görkorit, kiderült, hogy az egyik hiányzott, na meg a ken is

szégyelltem magam, mondtam neki hogy olyan kicsi ez a lakás és annyi holmi van benne , mindig keresek valamit

megvigasztalt, nem baj, ha több dolgot keresek  akkor legalább egy dolog biztos "bejön"...!

hát ez igaz

aztán megmutattam a rajzot amit csináltak rólam rajszakkörön, mire eszébe jutott,hogy  ő is lerajzol , gondoltam,közben én is lerajzolom őt, de háritott azzal, hogy egyszerre nem tud két dologra figyelni (nocsak)

sajna az asztal szélére vonult a papirjaival s legfeljebb csak a fülét láttam igy .(középen volt a számitógép)  3 rajzot is csinált rólam, (de gyors vagy, igen, mert satirozok) , mindegyiken elég sötét a hajam és kövér vagyok, kicsit vékony a lábam, és vigyorgok!

de vidám ez a nagyanya . mondtam

aki te vagy

és ha vége lesz ennek a virusnak , akkor csinálj egy gyüjteményt,egy albumot a rajzaimból , amit rólad csinólok. mondta, de aztán meggondolta (nem bizhat bennem...) inkább ő gondoskodik az albumról is... s máris gondosan elrakta a rajzokat egy mappába

aztán eszébe jutott hogy húsvét lesz, de előbb pészach, de ő a nyulat előbb akarja, és tudja ám hogy úgysincs nyuszi, de nem akarja tudni, és azért kéri az anyját , hogy ne menjen el akkor este sehova ,merthogy ő a nyuszi(fülembe csengett amit anyja mondott annak idején(már vagy három évesen) :  te vagy a mikulás)

d e  hova is menne az anyja , hiszen éjjel . nappal otthon van ő is.....mig nincs "vége " a virusnak :(

(ejnye lefotózhattam volna magam a rajzokon....

na egy kép amin csak unokám ruhája látszik az asztal csücskén, ott rajzol....ezt talán szabad feltenni , anya?








2 megjegyzés: