2020. április 7., kedd

összedől a világ(om)? - eszkaláció 41

tegnap akkorát estem a konyhában, hogy csak úgy nyekkentem, teljesen elhasaltam szinte az egész hosszában, abban a lehetetlenül nagy dobozban, miben először a boltból kihozták az élelmet, hogy nehogy éhenhaljak, igy meg ettől a doboztól fogok?! percekig nem mertem/tudtam felállni, fájt is mindenem, nomeg a gyanakvás, mim tört el, de szerencsére semmi, viszont nagyon fáj a térdem ,meg is dagadt, kékül...biciklizni nem tudnék, sőt olykor felállni se.... meg megdagad a lábam lent is, meg a horzsolások is látszanak....még jó hogy úgyse bicikliznék, igy nem esem  kisértésbe a Maros partra kirándulni, mikor kihágást is követnék el..


ma reggel meg egy pillanat alatt megint kicsaptam a biztositékot, ugyanazt de most a kisszoba égője mondta fel a szolgálatot (nem csoda, éjjel nappal ég..) de attól még, hogy megúnja a működést, nem kéne kiscsapódni a biztositéknak), megint le az alagsorba, automata vissza, fel a létrán a biztositékokhoz csere, megy ez már rutinra, de vigyáznom kell, már csak egy tartalék a biztositékom...

azt hiszem kezdem unni ezt a korlátozott életet-- s veszélyesen fenyegetem határait-

14 megjegyzés:

  1. M.H. tessék állott vizes ruhával borogatni a térdét, és vigyázzon magára!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, van pont rávaló kenőcs, fekete nadálytő (amiben véletlenül mindig mosni akarok :), legalább elfogy).. vigyázok,ahogy tudok, de ez a szelesség úgy látszik öreg koromra is megmaradt :)

      Törlés
    2. M.H.Szerintem meg igen is megfontolt - volt, csak sajnos "öreg korunkra" egyre lehetetlenebbek vagyunk :) A saját lábunkban is képesek vagyunk "megbotlani"

      Törlés
    3. hát mindkettő, egyszerre... persze ügyetlenebb is vagyok

      Törlés
  2. A.J.M. Juli, olyan unalmas lenne az élet, ha minden normálisan zajlana. Azért beugrós libelléket ne csinálj. A nadálytő segíteni fog, de éjszaka nem árt a boro(z)gatás.

    VálaszTörlés
  3. I.K.Ennél sokkal jobb történéseket kívánok ebbe a kifordult /csodás/ világba. Jó egészséget kívánok.

    VálaszTörlés
  4. F.CS.Sajnálom a nagy esést!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, mindig van valami "esés" (már gyakorlatom van benne :)

      Törlés
    2. F.CS. Sajnos! Vigyázz Magadra!

      Törlés
    3. próbálom nem elfelejteni, hogy hány éves vagyok, de mindig elfelejtem (azt is:)

      Törlés
  5. Röntgen?
    Jobbulást kívánok.

    VálaszTörlés