2024. május 14., kedd

előadás vállalkozóknak

 a makói fesztivál fergetegében mindig van egy u.n. vállalkozói szervezésben egy előadás meghirdetve,

bár nem vagyok vállalkozó, azért elmegyek, mert érdele(t) a cim:

hogyan legyünk a legjobb önmagunk? 


ez általánosabb, mint ami csak vállalkozókat érintheti

a koronai diszterem zsúfolásig azaz kicsordulásig megtelt még a folyosón is álltak, hallgatóztak (az ajtónál ülök)



tényleg érdekes volt az előadás, s különösen az első felében általában hasznositható megállapításokkal (pl őszinteség, 







újrapróbálás fontossága stb)


(a második fele szólt inkább vállalkozókról, vállalkozásokról, adott nekik önbizalomerősitő tanácsokat - bár az se árt senkinek se) meglepően sokan szóltak hozzá...még több is lett vlna ha nem jár le a terembérlet(?)

rutinos volt az előadó, bár nyilván nem ez a foglalkozása (sertésekkel foglalkozik... persze "magasabb" szinten, s a fia is benne van a vállalkozásban)

egyébként elgondolkodtatott, hogy a jelenlevők többsége azért mégis csak vállalkozó lehetett, hogy hányan is vannak! Nade manapság az ügyvéd, és az orvos is azt hiszem hivatalosan "vállalkozó" ként működik. Elképesztő!

***



3 megjegyzés:

  1. Az előadó Moldován András, a jelenleg is futó "Cápák" műsor egyik érdekes és izgalmas egyénisége. Nem csodálom, hogy telt házat vonzott az előadása. Én is szívesen meghallgattam volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én meg köszönöm a fenti videót, megnéztem, és volt is benne egy igazi, magamra nézve is hasznosítható gondolat. Nem a gyengeségeinket kell fejlesztenünk, hanem az erősségeinket. (Nem szószerinti idézés.) (Most pedig épp Szvoren Edinával ismerkedem általad. Igazi jó pedagógusként sok mindenre hívod fel a figyelmemet a bejegyzéseidben, ami egyébként esetleg elkerülné a figyelmemet.)

      Törlés