2021. február 5., péntek

házi őrizet

 azon gondolkodom, hogy a házi fogság - házi őrizet mennyiben tér el ettől, ha ki se dugom az orrom otthonról

hát nem sokban...

pedig szikrázóan sütött tegnap kint a nap, s csak az ablak mögül néztem, pedig ki is mehetnék

ha 

de hagyjuk is miminden gátol

tulajdonképpen elvagyok itthon is, a négy fal közt!

(csak azt nem értem, mi volt a bűnöm?!)

8 megjegyzés:

  1. Négy fal között, de ismerős helyzet. Ma 10-ig aludtam, még eddig sohasem tettem eddig. Utána jött a szokásos: reggelizés, kávé stb.
    Itt olyan szűrt napsütés van, megebédeltem már, megyek iszom még egy kávét. Nem mintha álmos lennék, csak az élvezet kedvéért.

    VálaszTörlés
  2. Még annyit, hogy nem veszem bűnnek a négy fal között levést. Ez van, ezt kell szeretni.Olvasgatom a blogokat.

    VálaszTörlés
  3. Persze, jó lenne, ha lenne velem valaki, de nem megyek sehova sem társaságot keresni, és sétálni sem megyek. Nehézkes.

    VálaszTörlés
  4. én is igy valahogy... két kávénál többet nem merek inni,de én is imádom.... (egyet se szabadna:) VISZONT rengeteget alszom, mondjuk későn fekszem, de reggel vissza alszom, sokszor délig(tegnap egy utánig) rémes...ezért is rekedhetek itthon... (pár napja szedek melatonint, hogy jól aludjak, tán nem kéne!!!!) - Szeretek itthon lenni, a "büntetést" csak a "házi fogság" vonzataként hoztam fel (zárójelben!:) csak akkor mozdulok ki, ha muszáj...

    VálaszTörlés
  5. A.D. Attól félek én is, hogy megszokjuk a falakat körülöttünk.

    VálaszTörlés
  6. N. Á. Hah! Mi ma kimentünk a Velencei-tó partjához. (Sikerült egy vagon pénzt is elköltenem - néhány üzletbe beszabadulva...) Hazajőve az ebemet megszántam. Neki is jár a szabadságból: elvittem sétálni. 4 km-t trappoltam mellette. Felüdülve, végülis most jól is érzem magam

    VálaszTörlés