2021. január 18., hétfő

a médium válaszolt

 Paulinyinek - Szintézisbeli egykori tanáromnak kedves vezetőmnek - az z online műsorait mindig meghallgatom...

van egy olyan is, amin egy spirituális előadóval van jelen

jelenleg SZABÓ JUDIT volt ez a vendég (kinek egyébként ugyancsak hallottam előadását  a Szintézisen) egy jól felkészült, s szerény, szimpatikus gyakorló médium...

eléggé hamar lehetett kérdéseket feltenni, volt is sok, szerencsére én még a legelején...gondoltam megkérdem, amit már rég is akarnék, mit eddig nem tettem, visszautalva életem egy furcsa de tartalmas korszakára....ami úgy tűnik elmúlt, s amire ki más válaszolhatna ha nem egy médium (érdekes hogy annak idején még nem kérdeztem meg)

meglátván a nevem, Paulinyi egyből elmosolyodott, s visszamenőleg is boldog születésnapot kivánt :)




s felolvasta a kérdésem:

"spontán is lehet az ember médium(?) élete bizonyos (válságos) szakában és ez aztán elmúlik...?"

Szabó Judit a mikrofon után nyúlva nagyon élénken reagált: Igen, igen, igen....inkább azt mondanám, hogy átmenetileg jelentkeznek mediális jelenségek, erre az egyik legjellemzőbb eset, amikor valakinek egy közeli hozzátartozója meghal, és sokkos állapotba  kerül,. ebben az esetben azt kell tudni, hogy az
étertest meg az asztáltest közt van egy finom energetikai réteg, ami megakadályozza, hogy a tudattalanból csak úgy feljöjjön bármi. Namost, mikor egy erős megrázkódtatás éri az embert, akkor ez a védőréteg megnyilik, megszakad és korlátlanul a tudattalan vagy alsó asztrális tartalmak be tudnak  áramlani a tudatba. ez az elmeelborulástól kezdve  nagyon finom jelenségekig megnyilvánulhat. Pl. olyat mondok, amit nagyon sokan észlelhetnek, meghal valakije, mondjuk egy másik városban, és a halál időpontjában (előtte, utána) pár órán belül azt érzi, hogy  megjelenik a szobájában az a személy, ls teljesen biztos abban, hogy ő ott volt, és akkor tudja is, hogy meghalt.  Na most ilyenkor az történik, hogy az a személy, aki haldoklik még a halála előtt egy visszahúzó érzéssel rendelkezik, szeretne elbúcsúzni valakitől,  akit nagyon szeret, és még a halál előtt asztrális testben elmegy hozzá, megjelenik neki, és érzékeli, de ez összefügg a halállal, ami egy megrázkódtatást hoz annak, aki elveszti a másik embert - tehát magyarul ez egy átmeneti állapot, ami akkor szűnik meg, amikor újra megnyugszik, és ez a megnyilt réteg újra összezárul, akkor már nem fogja érzékelni (hisz nem médium)

Hát mindenesetre nekem hosszú évekig eltartott... (csökkenő intenzitással) (s talán nem is egészen teljesen?)

Éreztem is, mondtam is magamnak, hogy mintha "egy kapu nyilt volna meg"..... aztán becsukódott valóban...

és sokszor hiányzik - bevallom (lehet hogy kicsit elindultam a médiumitás felé, ami aztán visszament)

2 megjegyzés:

  1. Érdekes, izgalmas téma számomra, a mai napra lesz min gondolkodnom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. PEDIG EZ CSAK EGY SZIKRA TÖBB ÉVES (SPIRITUÁLIS) ÉLMÉNYEIMBŐL, DE MÉLTÓ LEZÁRÁS AZT HISZEM(bár az én"dolgaim" túlmutattak az itt emlitetteken jócskbn! :)

      Törlés