2020. június 23., kedd

felfordulás

azt hiszem, felfordult a világ
kifordult sarkaiból

s nem csak egy virus miatt
hiszem ezt

2 megjegyzés:

  1. Paloczi Gabi
    A vírus első hetében itt sokszor elhangzott, hogy gyökeres változásokat fog hozni. Eddig már több jelt lehet látni. Például, a kézfogásos üdvözlés valószínűleg háttérbe szorul. Az emberek nem másznak egymás nyakára. Sok mindent el lehet intézni a neten és nem kell személyesen megjelenni.
    A választás nem személyesen, hanem postán fog történni. Eddig ennyit lehet már latni
    Válasz1 é.
    Gonda Julia
    dejó, ezt mind utáltam 🙂 (csak kár hogy ilyen áron)
    Válasz1 é.
    Gonda Julia
    de ez érdekes, hogy teljesen el fog mosódni a határ virtuális és valóságos közt, amitől pedig annyira akartuk óvni gyerekeinket,unokáinkat)
    Válasz1 é.
    Paloczi Gabi
    Hat nem tudom. Az, hogy nekem főleg a neten vannak barátaim, nem zavar. Sőt. A való időben nagyon gyorsan szerzek barátokat, de nincs meg bennem az erő és az érdeklődés, hogy a barátságokat ápoljam. Mindig azzal az érzéssel jovok haza, hogy mennyi mindent tudtam volna csinálni.
    Válasz1 é.
    Gonda Julia
    🙂 az én lányom folyton arra noszogat, hogy ápoljam a (valós) barátságaimat (még nem egészen jöttem rá milyen hátsó szándékkal, de sejtem,:) (pl az irogatásaim rovására:) . ezt nem is titkolja 🙂
    Válasz1 é.Módosítva
    Mádi-Szabó Tünde
    "A választás nem személyesén, hanem postán fog történni"?
    Konkrétan milyen választás? 🤔🙄 ez nagyon nem lenne jó.
    Válasz1 é.
    Gonda Julia
    Mádi-Szabó Tünde Nyugi! Másik földrészen 🙂
    Válasz1 é.Módosítva
    Paloczi Gabi
    Mádi-Szabó Tünde elnökválasztás az Usaban
    Válasz1 é.

    VálaszTörlés
  2. Nagy Ágnes
    Nyugdíjas kollégákkal vasárna délutánonként "ünnepet ülünk", azaz, 2 órácskát sétálunk a parkban, vagy, beülünk egy sütire, hogy vígan-szomorúan beszelgessünk. Nincs kötelezettség semmi. Mindenki tudja a randis találka indulás helyét és idejét, de, ha a család más programot ad, sincs sertődés. Viszont van emberi kapcsolat. Meg akkor is, ha nem mindenkit kedvelek, kedvelünk a bagázsban. Engem kisegít a depressziómból is, ha készülhetek emberekkel való találkozásokra. Jógára, edzésre, amikor meg lehetett úszni, színházba, zenés, irodalmi előadásokra, hétfőn újra gölöncséreskedni megyek, egy újabb tanfolyamra. Más kaphat valami egyéb emberi találkozásokon. Könyvtár, rajzolás szakkörben? (elindult már a szakkör?)
    Válasz1 é.
    Gonda Julia
    a rajzszakkör nem hiszem, hogy elindul, hiszen nyár van (vakáció) (bár mint mondtam, felfordult a világ... szeptemberre meg jöhet a másidk hullám 🙁
    Válasz1 é.
    Nagy Ágnes
    Gonda Julia sajnos! Lehet óvatosan készülni. 😟
    Válasz1 é.
    Nagy Ágnes
    Gonda Julia ... meg kellene kérdezni, mert itt is működnek, a máskor 'vakációzó' csoportok. A színház Békéscsabán ma nyit.
    PEDIG NYARAT ÉRZÜNK
    Válasz1 é.
    Gonda Julia
    kizárt hogy Makón működik valami és nem tudok róla 🙂 lesz egy elmaradt kiállitás 3-án, majd akkor megkérdezem
    Válasz1 é.

    VálaszTörlés