2019. augusztus 15., csütörtök

a régensburgi koncertmester esete egy rossz riporterrel

talán nem is kéne erről az eseményről beszámolnom (ha nem lennék ilyen szorgalmas, és precíz krónikás),nyáresti beszélgetés volt ez is a gyönyörű vigadó udvaron, s ráadásul még elől is ültem, jó látásvszonyokkal, (jó társaságban is,lányom volt ofja mellett)





 node mit láttam és hallottam? a kérdező hülyeségeket kérdezett, régi közösdiákismeretségük okán,  és leginkább magáról szeretett beszélni ("Árpi bácsiról") viszont annyira szimpatikus volt mindezek ellenére a hegedűművész Galgóczi, a kérdező riportalanya, hogy csak nem hagyom ki... ő csak mosolygott é hülye kérdeseken (pl csocsózás, kollégiumi csínyek)minél rövidebben válaszolt, igyekezvén érdemibb kérdésekre terelni a szót...(bár hasztalan)
így sem tudhattunk meg tőle sokat hegedűmvészetének igazi titkairól,sajnos a hegedűjátéka sem tűnt nagyon csillogónak (Bach Presto,Schindler listája) amihez hozzájárult a zene pavilonból ideszűrődő zene(... node mégis csak megismerkedhettünk a regensburgi koncertmester földinkkel,ami nyereség!




(egyébként a "riporter" is zenész volt (klarinétos, karmester) csakhogy ez a beszélgetésből egyáltalán nem derülhetett ki, sőt semmi a zenéhez fűződő viszonyból)





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése